Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

Επίσκεψη οπαδών στην προπόνηση του Παναθηναϊκού!!


Επίσκεψη οπαδών στην προπόνηση του Παναθηναϊκού

Προ των ευθυνών τους έφεραν τους παίκτες του Παναθηναϊκού οπαδοί της ομάδας που επισκέφτηκαν το Σάββατο την προπόνηση. «Βάλαμε πλάτη, αλλά μας προδώσατε. Να κάνετε την αυτοκριτική σας», τόνισαν.

Για αρκετές μέρες έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά τίποτα τελικά δεν μένει κρυφό… Όπως έγινε γνωστό, το Σάββατο επισκέφτηκε την προπόνηση αντιπροσωπεία οπαδών του Παναθηναϊκού και έφερε προ των ευθυνών τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ είχαν διάλογο και με τον Αντρέα Στραματσόνι.

«Έχουμε βάλει τόσες φορές πλάτη αλλά εσείς μας προδώσατε. Ξέρουμε τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για να μην έχετε το πάθος που πρέπει σε σημαντικά παιχνίδια, όπως για παράδειγμα σε εκείνα με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο που έφεραν τον αποκλεισμό. Πέρα από το σύστημα που μας πολεμάει, έχετε και εσείς πολύ μεγάλη ευθύνη για όσα έχουν γίνει φέτος. Να κάνετε όλοι την αυτοκριτική σας και να καταλάβετε πού παίζετε πριν είναι πολύ αργά. Αν κάποιοι από εσάς νομίζουν ότι έχουν δώσει όσα μπορούν και είναι σε θέση να κοιμούνται ήσυχοι, καλύτερα να φύγουν τώρα. Όσοι ήρθαν τον Γενάρη έχουν την μικρότερη ευθύνη, αλλά κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει σε ποια ομάδα αγωνίζεται. Ο κόσμος βρίσκονταν στους δρόμους, είχε συσπειρωθεί και εσείς καταφέρατε να τους ξενερώσετε ενώ έδιναν μάχη για τον Παναθηναϊκό. Σταματήστε μία και καλή να δίνετε δικαιώματα τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο», είπαν μεταξύ άλλων στους ποδοσφαιριστές οι οπαδοί του «τριφυλλιού».

Η εικόνα της ομάδας στον αγώνα με τον Ατρόμητο ικανοποίησε τους φίλους του Παναθηναϊκού και φαίνεται πως οι παίκτες πήραν το μήνυμα...
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: