Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Ποια ομάδα της Premier league έχει τις περισσότερες κόκκινες σε όλη την Αγγλία;


Ποια ομάδα της Premier league έχει τις περισσότερες κόκκινες σε όλη την Αγγλία;

Μετά από ένα καυτό Σαββατοκύριακο στην Premier League ας δούμε ποια ομάδα έχει λάβει τις περισσότερες κόκκινες κάρτες στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε δόθηκαν στην Premier League πέντε αποβολές. Κόκκινες κάρτες πήραν οι Τζέιμς Μίλνερ, Χουάν Μάτα, Φράνσις, Κοκλέν, Κέβιν Μιραλάς και Χοσέ Φόντε.

Η... πλούσια σε τιμωρίες αγωνιστική έδωσε την καλύτερη αφορμή να βρούμε τους «πρωταθλητές» των αποβολών στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Αγγλίας.

Η Έβερτον κατέχει το ρεκόρ στην εποχή της Premier League με 82 διπλές κίτρινες κάρτες σε 914 αγώνες, μέχρι εκείνη του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού.

Η αποβολή του Φράνσις Κοκλέν στον αγώνα με την Άρσεναλ έφερε τους «κανονιέρηδες» στη δεύτερη θέση με 81 κόκκινες κάρτες σε 915 αγώνες.

Το μεγαλύτερο ποσοστό αποβολών, πάντως, κατέχει η Μπλάκμπερν με 76 κόκκινες κάρτες σε 696 αγώνες, δηλαδή μία κάθε 9,2 παιχνίδια.

Η επόμενη ομάδα που έχει τις περισσότερες κόκκινες κάρτες είναι η Σάντερλαντ με 57 κόκκινες κάρτες σε 561 αγώνες (κατά μέσο όρο δέχεται κόκκινη κάρτα ανά 9,8 παιχνίδια.

Στη λίστα ακολουθεί η Μπέρμιγχαμ με 26 ποδοσφαιριστές να έχουν αποβληθεί με κόκκινη κάρτα σε 266 αγώνες, δηλαδή μία ανά 10,2 αγώνες.

Την πεντάδα συμπληρώνει η Στόουκ Σίτι με 28 κόκκινες κάρτες σε 295 παιχνίδια, ενώ η ΚΠΡ είχε 26 αποβολές σε 278 αγώνες, ήτοι κόκκινη κάρτα ανά 10,7 παιγνίδια.

Στο αντίθετο άκρο της καταμέτρησης αυτής, η πιο καθαρή ομάδα στην Premier League είναι η Ίπσουιτς με 6 αποβολές σε 202 αγώνες ,δηλαδή δέχεται σε αναλογία κόκκινη κάρτα ανά 33,7 παιγνίδια. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: