Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

Original 21: «Η εγκληματική οργάνωση εξαγοράζει πρωταθλήματα και κλέβει τις Κυριακές μας»


Original 21: «Η εγκληματική οργάνωση εξαγοράζει πρωταθλήματα και κλέβει τις Κυριακές μας»

Φουλ επίθεση από τον μεγαλύτερο σύνδεσμο οπαδών της ΑΕΚ. Η Original 21 εκτός από τον Ολυμπιακό ρίχνει ευθύνες για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου σε ΕΠΟ, Κοντονή και ομάδες «δορυφόρους».

Ανακοίνωση με αφορμή τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο εξέδωσε η «Original 21».

Σε αυτή ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ, επιτίθεται στον Ολυμπιακό ενώ αποδίδει ευθύνες για την κατάσταση τόσο στην ΕΠΟ, όσο και στους δικαστικούς λειτουργούς αλλά και στις ομάδες «δορυφόρους». Παράλληλα, γίνεται αναφορά και στον Σταύρο Κοντονή, που «βλέπει το δέντρο και όχι το δάσος».

Τέλος, η Original προαναγγέλλει κινητοποιήσεις, με στόχο την αλλαγή σκηνικού στο ελληνικό ποδόσφαιρο.


Διαβάστε το μεγαλύτερο απόσπασμα :

Η σαπίλα που διαχρονικά κυβερνάει το ποδόσφαιρο συνεχίζει απτόητη τη δράση της και έτσι για ακόμα μία φορά γίναμε θεατές στο ίδιο έργο. Ένα έργο που εδώ και είκοσι χρόνια συντονίζει μία ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ που έχει στήσει το παιχνίδι στηριζόμενη σε γερές βάσεις και αποτελείται από :

• Μία ποδοσφαιρική ομοσπονδία με αναλώσιμους προέδρους τύπου ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ,ΣΑΡΡΗ, ΓΚΙΡΤΖΙΚΗ που στηρίζεται σε εξαγορασμένες ψήφους ποδοσφαιρικών ενώσεων και η οποία ελέγχει την ΚΕΔ έτσι ώστε να ορίζονται διαιτητές πακέτο με παρατηρητές οι οποίοι φροντίζουν πάντα να βάζουν το «σωστό» βαθμό σε «σφυρίχτρες καμικάζι» σαν τους ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ,ΣΠΑΘΑ, ΓΙΑΧΟ (και οι 3 υπόδικοι και όμως ακόμα σφυρίζουν) ώστε να παραμένουν στους πίνακες και να κάνουν τη δουλειά του «αφεντικού».

• Δικαστικούς λειτουργούς τύπου Τζιμπλάκη που ενώ έχουν στα χέρια τους αδιάσειστα στοιχεία, απαλλάσσουν από κατηγορίες για τους στημένους αγώνες το «αφεντικό» και σπεύδουν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους στην ομάδα του λιμανιού και να κλείσουν ραντεβού με το «αφεντικό» με μεσολάβηση προφυλακισμένων υπαλλήλων του.

• Ομάδες δορυφόρους που διοικούνται από προέδρους με ένα τόμο ποινικό μητρώο ο καθένας και οι οποίοι δέχονται παίχτες δανεικούς από την ομάδα του «αφεντικού», ομάδες δορυφόρους που προσλαμβάνουν κατ’ εντολή «ελπιδοφόρους» νέους προπονητές που πρέπει να ψηθούν στους πάγκους τους και έτσι να είναι πάντα διαθέσιμοι να προσφέρουν βαθμούς στους αγώνες τους με την ομάδα του λιμανιού για να μην κουραστεί αυτή καθώς πρέπει να μας «εκπροσωπήσει» και στην κορυφαία διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ (εκεί που έχουν γίνει η χαρά του κάθε πικραμένου).

Όλα τα παραπάνω αποτελούν μικρό μέρος ενός καλοδομημένου συστήματος διαφθοράς που ονομάζεται ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Εδώ και είκοσι χρόνια φυσικά το γνώριζαν αυτό και οι εκάστοτε υφυπουργοί αθλητισμού αλλά έκλειναν πάντα τα μάτια. Ο σημερινός υφυπουργός βέβαια είναι διαφορετικός και «χτυπάει» τη διαφθορά με το κλείσιμο θυρών ,τα ηλεκτρονικά εισιτήρια, τις κάρτες φιλάθλων, τις αναβολές διοργανώσεων και άλλες άστοχες αποφάσεις. Αποδεικνύει έτσι ότι είναι ανίκανος να αντιληφθεί ότι τα αίτια της οπαδικής οργής (που ξεσπάει πάντα προς μια και μόνη ομάδα), προέρχονται από τη λειτουργία της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ που εξαγοράζει πρωταθλήματα και κλέβει τις Κυριακές μας. Συνέχισε ΚΟΝΤΩΝΗ να βλέπεις το δέντρο και να χάνεις το δάσος, είσαι σε καλό δρόμο , κρύψου κι άλλο πίσω από το δάχτυλό σου ,ανέβαλε κι άλλους τελικούς κυπέλλου γιατί έτσι θα βγεις και από τη δύσκολη θέση να διαχειριστείς ένα μεγάλο ματς με την παρουσία αντιπάλων οπαδών.

Σε όλο αυτό το σκηνικό, φυσικά, ενεργό ρόλο έχουμε και εμείς οι οπαδοί. Εξαιρούνται βέβαια οι υπάλληλοι- δήθεν οπαδοί της ομάδας του «αφεντικού» που ξεφτιλίζουν την οπαδική ιδιότητα πηγαίνοντας τσάμπα εκδρομές για να φορέσουν το γιλεκάκι του σεκιουριτά και εισπράττοντας μεροκάματο δουλεύοντας για τον πρόεδρο. Οι υπόλοιποι οπαδοί κατατασσόμαστε σε δύο κατηγορίες, σ’ αυτούς που έχουν αποδεχτεί η ομάδα τους να είναι πιόνι στο παιχνίδι του «αφεντικού» αφήνοντας να τους διοικούν πρόεδροι τσάτσοι και υιοθετούν συμπεριφορά προβάτου και σ’ αυτούς που οργίζονται με όλη αυτή τη βρωμιά αλλά πολλές φορές συμπεριφέρονται αυτοκαταστροφικά βάζοντας σε κίνδυνο την ελευθερία τους και τιμωρώντας την ομάδα που αγαπάνε. Οι οπαδοί της ΑΕΚ ευτυχώς ποτέ δεν ανήκαν στην πρώτη κατηγορία.

Εμείς στην ORIGINAL 21 είμαστε αποφασισμένοι να τα βάλουμε με όλο αυτό το βρώμικο σκηνικό το οποίο δεν πρόκειται να αλλάξει μόνο με πανό και συνθήματα και θα αναλάβουμε δράσεις που θα είναι στοχευμένες ενάντια σε όλους αυτούς που γ@μ@νε τις Κυριακές μας και ότι ποιο αγνό αγαπάμε από παιδιά, την ΑΕΚ. Όσο για τους κακεντρεχείς που θεωρούν ότι οι όποιες ενέργειες μας σκοπεύουν στο να πάρει η δική μας ομάδα τα ηνία της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ τους λέμε ότι σκοπός της ORIGINAL 21 είναι το ποδόσφαιρο να ξαναγίνει καθαρό , τα αποτελέσματα των αγώνων να διαμορφώνονται από την απόδοση των ποδοσφαιριστών και να μην τα διαμορφώνει ο διαιτητής , τα παιχνίδια να τελειώνουν στο γήπεδο και εκεί να κερδίζονται ή να χάνονται και ο πρωταθλητής ή αυτός που θα υποβιβάζεται να είναι αντίστοιχα ο αγωνιστικά καλύτερος και ο αγωνιστικά χειρότερος. Αυτό το ποδόσφαιρο θέλουμε και αυτό θα πάρουμε πίσω.

ORIGINAL 21

Υ.Γ.: Οι απαγορεύσεις φυσικά και δεν μας πτοούν , ήμασταν στην Τρίπολη και θα συνεχίσουμε να είμαστε παντού.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: