Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Ετοιμάζει και νέο πιτσιρικά για το «Άνφιλντ» ο Φαν Χάαλ!!


Ετοιμάζει και νέο πιτσιρικά για το «Άνφιλντ» ο Φαν Χάαλ!

Ο Λουίς Φαν Χάαλ φώναξε εσπευσμένα… πίσω από την εθνική Κ-19 της Ουαλίας των 17χρονο Ρίγκαν Πουλ και θα τον έχει -ίσως και βασικό!- στη μεγάλη «μάχη» με τη Λίβερπουλ!

Μας… συστήθηκε στον προηγούμενο γύρο του Europa League, όταν ο Φαν Χάαλ τον έβαλε στον επαναληπτικό με τη Μίντιλαντ, στο «Ολντ Τράφορντ».

Άλλο ένα… πιτσιρίκι, μόλις 17 ετών, που αποκτήθηκε, δε, στο… παρά ένα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου από τη Νιούπορτ της League 2!

O λόγος για τον Ουαλό κεντρικό αμυντικό, Ρίγκαν Πουλ, που ετοιμάζεται να πάρει το «βάπτισμα του πύρος» στο μεγαλύτερο ντέρμπι του αγγλικού ποδοσφαίρου, ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Πέμπτη (9/3, στις 22:05) στο «Άνφιλντ»!

Ο Ολλανδός τεχνικός των «κόκκινων διάβολων», όπως γνωστοποίησε και η ουαλική ομοσπονδία, κάλεσε εσπευσμένα… πίσω από την εθνική Κ-19 της Ουαλίας τον Πουλ και, όπως αναφέρουν βρετανικά Μέσα, δεν αποκλείεται να του δώσει ακόμη και φανέλα βασικού στο μεγάλο, πρώτο ματς για τους «16» του Europa League ανάμεσα στους δύο παραδοσιακούς… εχθρούς!

Μετά τον έτερο έφηβο, λοιπόν, Μάρκους Ράσφορντ, που… βγάζει μάτια και είναι σχεδόν σίγουρο πως θα ξεκινήσει βασικός στο Λίβερπουλ, είναι πολύ πιθανό να δούμε και τον συνομήλικό του στην ενδεκάδα της Γιουνάιτεντ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: