Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

«Δολοφόνοι...»

Τζεμπούρ και Μήτρογλου αποδεικνύουν ότι χωρούν στην ίδια ενδεκάδα, έχοντας πετύχει 5 γκολ σε 170 λεπτά συμμετοχής. Που έχουν «χτυπήσει».
«Κι όμως, χωράνε», έγραφε την Κυριακή η «SportDay» για τους Μήτρογλου και Τζεμπούρ. Και η αλήθεια είναι ότι με την είσοδο του Μήτρογλου με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έγινε ακόμα πιο πιεστικός, πιο απειλητικός και εν τέλει από τη συνεργασία των δύο (συν αυτή του Ιμπαγάσα) προήλθε και το γκολ της νίκης.

Εν τέλει τι κάνει το συγκεκριμένο δίδυμο όταν αγωνίζεται μαζί; Σε πόσα παιχνίδια το έχει δοκιμάσει ο Ζαρντίμ και τι έχουν πετύχει. Το συμπέρασμα; Εάν είναι καλοί μόνοι τους, γίνονται ακόμα καλύτεροι μαζί. «Δολοφόνοι». Ο Πορτογάλος τούς έχει βάλει μαζί στο γήπεδο σε επτά παιχνίδια (σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη), ποτέ όμως για 90 λεπτά. Για την ακρίβεια, μόνο στο ματς του Σαββάτου με τον Πανιώνιο έβγαλαν μαζί ένα ολόκληρο ημίχρονο.

Συνολικά οι δυο τους έχουν παίξει μόνο 170 λεπτά. Κι όμως, σε αυτά τα λεπτά έχουν προλάβει να πετύχουν πέντε γκολ! Τρία ο Μήτρογλου και δύο ο Τζεμπούρ. Τι σημαίνει αυτό; Οτι μαζί σκοράρουν ένα γκολ ανά 34 λεπτά! Υποθετικά, εάν έβγαζαν 90λεπτο θα πετύχαιναν τρία γκολ. Ο Τζεμπούρ σκόραρε το Σάββατο με τον Πανιώνιο, ο Μήτρογλου με Παναχαϊκή και Αρσεναλ και στα Γιάννενα βρήκαν δίχτυα και οι δύο! Δεν μπόρεσαν να σκοράρουν μόνο στο ματς με την Ξάνθη (έπαιξαν μόλις 8 λεπτά μαζί), με Πανθρακικό και Σάλκε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: