Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Μπέος:«Προτεραιότητά μου να καθαρίσω το όνομά μου»

Με γραπτή του δήλωση ο Αχιλλέας Μπέος ξεκαθαρίζει πως δεν έχει σκοπό να εμπλακεί με τα διοικητικά του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και γενικότερα με τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς βλέπω και πάλι προσπάθεια κάποιων μέσων αλλά και προσώπων να με εμπλέξουν και να μου δημιουργήσουν προβλήματα, αναφέροντας όλως ψευδώς και δυσφημιστικώς ότι κάνω προσπάθειες να αναλάβω και πάλι τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου.

Θα ήθελα για μια ακόμη φορά να ξεκαθαρίσω προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν έχω καμία πρόθεση ούτε και επιθυμία ανάμειξης στα διοικητικά του Ολυμπιακού Βόλου και γενικότερα του ποδοσφαίρου, καθώς αφενός σέβομαι απόλυτα τις δικαστικές αποφάσεις που μου το απαγορεύουν αφετέρου έχω μπροστά μου να αντιμετωπίσω έναν Γολγοθά προβλημάτων και δικαστικής περιπέτειας, με αποτέλεσμα να μην έχω ούτε καν τη διάθεση και τη δυνατότητα να αναμειχθώ ακόμη κι αν δεν υπήρχε η σχετική απαγόρευση, την οποία σέβομαι απολύτως.

Προτεραιότητα και μόνη επιθυμία μου είναι να καθαρίσω το όνομα το δικό μου και των παιδιών μου, είναι δε απολύτως ανήθικη η προσπάθεια ορισμένων να δείξουν δήθεν εμπλοκή μου, ώστε να μου δημιουργήσουν νέα προβλήματα. Το ότι δημοσιογράφοι της τοπικής κοινωνίας του Βόλου ζητάνε τη γνώμη μου για μια ιστορική ομάδα την οποία ανέδειξα και βοήθησα επί ιδιοκτησίας μου, δε συνιστά επ' ουδενί δική μου απόπειρα και θέληση να εμπλακώ διοικητικά και καλώ για μια ακόμη φορά αυτούς που το υπονοούν και το διαρρέουν να πάψουν».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: