Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Γυμνή στο εορταστικό τεύχος του Playboy!(φωτο)

Η πρωταγωνίστρια του Boardwalk Empire "ντύνει" το εξώφυλλο του χριστουγεννιάτικου τεύχους του Playboy πετόντας όλα τα ρούχα της μακριά.
Όσοι παρακολουθούν από κοντά την πορεία της Paz, θα ξέρουν πολύ καλά ότι το κορίτσι αυτό δεν θέλει να νιώθει καταπιεσμένη από σουτιέν και στρινγκ, πόσο μάλλον  από φορέματα, παντελόνια και μπλούζες.

  Οπότε το να τη δούμε να ποζάρει ολόγυμνη στο εξώφυλλο του Playboy με λάγνο βλέμμα, μαλλί σεβεντίλα και πόδια σε διάταση καβάλα πάνω σε έναν βράχο δεν μας κάνεις εντύπωση

  Η 28χρονη ηθοποιός πόζαρε, λοιπόν, στο φακό του διάσημου φωτογράφου Mario Sorrenti και έδωσε και μία συνέντευξη στην οποία δηλώνει πως "γιορτάζω το γυμνό κάθε μέρα" και φουσκώνει από υπερηφάνεια που φιλοξενείται στο συγκεκριμένο περιοδικό.

  "Η Cindy Crawford και η Marilyn Monroe έχουν περάσει από τις σελίδες του Playboy. Μου αρέσει η γύμνια. Είναι η πρώτη μας γκαρνταρόμπα".

  Η Paz έχει ξαναποζάρει για τον Sorrenti 11 χρόνια πριν. "Έκανα την πρώτη μου γυμνή φωτογράφιση με τον Mario στα 17 μου. Με έκανε να αισθανθώ όμορφα και πιστεύω πως σε αυτή τη φωτογράφηση ξεπέρασα και το φόβο μου να είμαι γυμνή".
Να ναι καλά ο Mario. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: