Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Επιστρέφει ο Αδαμίδης!!

Στο άκουσμα της είδησης η πλειοψηφία του κόσμου της ΑΕΚ τουλάχιστον… δυσφορεί. Ο Σταύρος Αδαμίδης ωστόσο, πραγματικά θα επιστρέψει στα Σπάτα. Για να μιλήσει (όπως δεσμεύτηκε) με τους καταληψίες.

Επιστρέφει ο Αδαμίδης
Photo: Action Images
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας να συζητήσει με όλους όσους είχαν δραστικό ρόλο στο διοικητικό κομμάτι (και τα ονόματα των οποίων αναγράφονταν στην ανακοίνωση που εκδόθηκε την πρώτη μέρα της κατάληψης) η ORIGINAL συναντήθηκε ήδη με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Από την Παρασκευή, δε, στα Σπάτα για να μιλήσουν με τους οπαδούς έχουν βρεθεί οι Δημητρέλος, Κασνακίδης, ενώ έχει προσκληθεί και ο Γιώργος Κιντής. Κι αν ο τελευταίος μοιάζει σχεδόν απίθανο ν’ ανταποκριθεί (λόγω της ανοιχτής αντιπαράθεσής του με τον Δημήτρη Χατζηχρήστο και άλλα μέλη των οργανωμένων) δεν ισχύει το ίδιο με τον Σταύρο Αδαμίδη.

Κι αυτό διότι σε επικοινωνία που είχαν με τον πρώην πρόεδρο, οι οπαδοί τον άκουσαν να δεσμεύεται πως την Τρίτη θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις. Η κουβέντα, λοιπόν, που θα έχει εκεί μαζί τους αναμένεται με ενδιαφέρον καθότι (εκτός των εξηγήσεων σχετικά με τη θητεία του) θεωρείται βέβαιο πως θα ερωτηθεί και για τη σύνδεση που (φέρεται να) έχει με την υπόθεση Βιντιάδη.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: