Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Καραμπέρης: «Ο κ. Σκόρδας έθιξε έμενα, την αξιοπρέπεια μου και την οικογένεια μου»

Ο Σωτήρης Καραμπέρης Φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για την υπόθεση Σκόρδα στην οποία δικαιώθηκε από το Α΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.


Για την υπόθεση με τον Σκόρδα:

«Είναι δυσάρεστο τέτοιες μέρες να είμαστε στα δικαστήρια αλλά αν χάσουμε και της αξιοπρέπεια μας και την ανθρωπιά μας καλύτερα να μη ζούμε. Είχαμε μάθει τόσα χρόνια στη Θεσσαλονίκη όποιος ασχολείται με τα δημόσια να δέχεται «πόλεμο». Εμένα με είχε αποκαλέσει πολλές φορές ψεύτη ο Σκόρδας και επέλεξα το δρόμο της δικαιοσύνης που τον τιμώρησε τελικά σήμερα παμψηφεί ένοχο για συκοφαντική δυσφήμηση.

Δεν έχω πάει για άλλες υποθέσεις στα δικαστήρια ήταν η μοναδική μου μήνυση στα 58 χρόνια, εναντίον του κ. Σκόρδα ο οποίος έθιξε έμενα, την αξιοπρέπεια μου και την οικογένεια μου. Δε γίνεται να λες για τον άλλον ότι είμαι ψεύτης, επαγγελματίας ψευδομάρτυρας και να μένει έτσι.

Για να καταλάβετε το μέγεθος. Άμα έκανα εγώ ένα λάθος θα το έλεγα, ο κ. Σκόρδας ήταν εκεί και δεν ζήτησε συγνώμη, υποστήριζε ακριβός τα ίδια και στο δικαστήριο, με μανία».

Για το λόγο που συμπεριφέρεται έτσι ο Σκόρδας:

«Είχα παρουσιάσει στη Γ.Σ. των μετόχων της ΠΑΕ Άρης μια εντολή προφορική του κ. Σκόρδα να πληρωθούν 15.000 ευρώ. Η λογίστρια της ΠΑΕ Άρης δεν τα πλήρωσε τα χρήματα αυτά και ο Σκόρδας της υπέδειξε με το ζόρι να τα πληρώσει λέγοντας της ότι θα έρθουν τα χαρτιά αύριο, μεθαύριο. Όταν έγινα εγώ πρόεδρος και τη ρώτησα μου απολογήθηκε εγγράφως ότι την καταβολή των 15.000 ευρώ την έκανε επειδή με επέβαλε ο διευθύνων σύμβουλος τότε ο κ. Σκόρδας. Εγώ αυτό το κατήγγειλα στη Γ.Σ. και ίσως αυτό ο κ. Σκόρδας να το κράτησε μανιάτικο».

Συνεχίζοντας είπε:

«Εάν εγώ σαν μικρομέτοχος της ΠΑΕ Άρης κάνω μήνυση σε όλες τις διοικήσεις μετά το 2004 μέχρι το καλοκαίρι του 2012 για κακή διαχείριση των χρημάτων της ΠΑΕ, αυτό που κάνει τώρα μια λογιστική εταιρία, θα είμαι εμπαθείς ή καλός και σωστός Αρειανός; Μόλις έρθει το πόρισμα στο χέρι μου και αν βγουν επιβαρυντικά στοιχεία, θα είμαι κακός Αρειανός; Όταν κατήγγειλα εγώ για πρώτη φορά ότι ο Άρης έχει 5 εκατομμύρια χρέη με λέγανε γραφικό».

Για το αν μπορεί να αλλάξει κάτι με τη νέα διοίκηση:

«Το να είναι ο κ. Ψηφίδης και άλλοι 6 στη διοίκηση αυτή τη στιγμή, εγώ θα τους χαρακτηρίσω ήρωες. Με το χρέος και τη κατάσταση που βρίσκεται αγωνιστικά η ομάδα είναι πραγματικά ήρωες. Το 99 είναι ένα σκαλοπάτι ώστε να είναι αντιμετωπίσιμη η κατάσταση».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: