Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Ενίσχυση με άλλους τρεις!!

Για την απόκτηση ενός επιθετικού περιοχής και δύο ακραίων θα κινηθεί τον Ιανουάριο η ΑΕΚ όπως αποφάσισαν Ανδρέας Δημητρέλος και Έβαλντ Λίνεν στη συνάντηση που είχαν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ενίσχυση με άλλους τρεις
Η αρχή της μεταγραφικής ενίσχυσης της ΑΕΚ ενόψει Ιανουαρίου έγινε με τον Παύλο Μητρόπουλο και φαίνεται ότι θα υπάρξει συνέχεια. Μπορεί το ταμείο να είναι μείον, αλλά όπως αποφασίστηκε στη τρίωρη συνάντηση που είχαν οι Ανδρέας Δημητρέλος και Έβαλντ Λίνεν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, η «Ένωση» θα κινηθεί για την απόκτηση ενός επιθετικού περιοχής και δύο ακραίων.

Σε ό,τι αφορά τον επιθετικό περιοχής, σε περίοπτη θέση βρίσκονται τα ονόματα των Αντώνη Πετρόπουλου και Βαγγέλη Μάντζιου. Στον παίκτη του Παναθηναϊκού έχει ήδη γίνει πρόταση για συμβόλαιο 1,5 χρόνου, αλλά από την ΠΑΕ διαρρέεται ότι εντός της ημέρας θα γίνει κρούση και στον δεύτερο, ο οποίος είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι και πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τη Μπακού.

Για τους παίκτες που θα παίζουν στα «φτερά» της επίθεσης, δεν έγινε αναφορά σε ονόματα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας θα αγωνίζεται στο αριστερό άκρο και ο άλλος δεξιά, αλλά να έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στον άξονα.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: