Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Τα εισιτήρια με Καλλιθέα!!

Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια για τη ρεβάνς του Κυπέλλου, ανάμεσα στον Άρη και την Καλλιθέα, στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Όπως αποφάσισε η ΠΑΕ Άρης, η είσοδος για τις γυναίκες θα είναι δωρεάν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Σε κυκλοφορία έχουν τεθεί τα εισιτήρια για τον αγώνα Κυπέλλου με την Καλλιθέα την Κυριακή (23/12) στις 20:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αντιλαμβανόμενη την δύσκολη οικονομική συγκυρία αποφάσισε σ? ένα ακόμη φετινό εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας να μειώσει το κόστος των εισιτηρίων σε όλες τις θύρες.

Πιο συγκεκριμένα τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στις θύρες 1 και 3, 15 ευρώ στην θύρα 2, 20 ευρώ στην θύρα 9 και 30 ευρώ στην θύρα 7 (επισήμων).

Να σημειωθεί ότι, όπως αποφάσισε η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, στην αναμέτρηση με την αθηναϊκή ομάδα η είσοδος στο γήπεδο για τις γυναίκες θα είναι δωρεάν με εξαίρεση τις θέσεις στα VIP.

Τα εισιτήρια διατίθενται από το ARIS MOBILE καθημερινά (10:00-14:00 και 17:00-21:00). Το Σάββατο το ARIS MOBILE θα λειτουργήσει από τις 9:00 έως τις 15:00, ενώ την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Παράλληλα οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους και μέσω ίντερνετ από τη σχετική υπηρεσία e-ticketing και την διεύθυνση https://buy.tickethour.com/arisfc-ww/showProductList.html».

Δεν υπάρχουν σχόλια: