Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Εσκασε πρόταση για Πάτο!

Την ευκαιρία να ξεφορτωθεί έναν παίκτη που είναι μόνιμα τραυματίας και να βάλει κάποια χρήματα στα ταμεία της έχει πλέον η Μίλαν αφού η Κορίνθιανς έκανε προσφορά για τον Πάτο.
«Ναι, αυτό είναι ένα όνειρο» παραδέχονται στη διοίκηση της Τιμάο, που δεν έχει κρύψει ποτέ την επιθυμία για να εντάξει στο δυναμικό της τον Αλεσάντρε Πάτο. Η Κορίνθιανς που έχει στην κατοχή της το Copa Libertadores και από την Κυριακή το παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων, θέλει να κάνει δικό της τον 23χρονο επιθετικό και σύμφωνα με τον ειδικό στα θέματα μεταγραφών, Τζανλούκα Ντι Μάρτσιο, έχει καταθέσει πρόταση ύψους 15 εκατ. ευρώ στην Μίλαν.

Οι Ροσονέρι αναμένεται να αξιολογήσουν την πρόταση και παρότι ο Αντριάνο Γκαλιάνι θα προτιμούσε να τον παραχωρήσει αρχικά με τη μορφή δανεισμού, ο τελευταίος λόγος ανήκει στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ενώ ακόμα δεν έχουν υπάρξει σχόλια από επίσημα χείλη.
*Το γεγονός ότι κάνει πρόταση αλλά και το ποσό που προσφέρει η Κορίνθιανς για τον παίκτη είναι ενδεικτικό του πόσο έχει κατρακυλήσει η τιμή του Βραζιλιάνου στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο εξαιτίας της ευπάθειας που έχει στους τραυματισμούς. Υπενθυμίζεται ότι ο Πάτο είχε αποκτηθεί από την Ιντερνασιονάλ σε ηλικία 17 ετών αντί 15 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2007 και έπαιξε τον Ιανουάριο του 2008 όταν και έκλεισε τα 18 του χρόνια. Κάποτε υπήρχαν δημοσιεύματα για μεταγραφή 60 εκατ. ευρώ και λίγα χρόνια μετά δεν αξίζει ούτε το 1/4 αυτών των χρημάτων...


πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: