Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Ούτε για πλάκα δανεικό από Ολυμπιακό!!

Η κουβέντα για το ενδεχόμενο δανεισμού ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού στην ΑΕΚ... φούντωσε με αφορμή τη δήλωση του Εβαλντ Λίνεν και ο Γιώργος Τσακίρης γράφει στο blog του: όποιος μιλάει για δανεισμό...
Μα είναι ποτέ δυνατόν; Δηλαδή ειλικρινά καταλαβαίνω να υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να περάσει από το μυαλό τους ένα τέτοιο ενδεχόμενο και να το σκεφτούν σοβαρά στο βωμό του: να βοηθηθεί ουσιαστικά σε αγωνιστικό επίπεδο η ΑΕΚ προκειμένου να σωθεί... Ωστόσο δεν μπορώ να πιστέψω πως έπειτα από τουλάχιστον 2-3 λεπτά ουσιαστικής σκέψης (και πολλά γράφω) ο κάθε Ενωσίτης μπορεί να καταλήξει σε διαφορετικό συμπέρασμα από το: Οχι ρε, ποτέ!
Τούτο το blog μου θα είναι σύντομο διότι πολύ απλά δεν χρειάζεται να γράψω πολλά για να ξεκαθαρίσω τους λόγους για τους οποίους είμαι απόλυτα αντίθετος σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Οσοι ζουν στη χώρα που ζω, όσοι παρακολουθούν το πρωτάθλημα που παρακολουθώ, όσοι υποχρεώνονται να βιώνουν σε αγωνιστικό επίπεδο όσα βιώνει (και) η ΑΕΚ χρόνια τώρα, δεν γίνεται να σκέφτονται πως πρέπει να πάρει δανεικό η Ενωση τον Φετφατζίδη (περί ου ο λόγος) από τον Ολυμπιακό...
Τόσο απλά και ειλικρινά... Και δεν τα γράφω τα παραπάνω για το παιδί. Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και φαίνεται πολύ σοβαρό και προσγειωμένο παιδί που πορεύεται με την ταπεινότητα για οδηγό του. Δεν θα μπορούσε να μην είναι καλός άνθρωπος και σούπερ χαρακτήρας από τη στιγμή που προέρχεται από «κιτρινόμαυρη» οικογένεια με τις σωστές (μεταξύ άλλων και) ΑΕΚτσήδικες αρχές. Κι ο ίδιος άλλωστε ΑΕΚτσής ήταν πιτσιρικάς... Αρα είναι αναμενόμενο να πρόκειται για έναν πολύ καλό χαρακτήρα.
Ομως δεν μπορεί η ΑΕΚ που έχασε γήπεδο, πρωτάθλημα στα χαρτιά, προπονητές και παίκτες στο πρόσφατο παρελθόν, που έχει βιώσει τη... σφαγή σε τόσα πολλά ματς που έχει χαθεί ο λογαριασμός, να ζητήσει τη βοήθεια εκείνων που σύμφωνα με όσα τουλάχιστον πιστεύει η συντριπτική πλειοψηφία των Ενωσιτών είχαν στόχο να καταστρέψουν την αγαπημένη τους ομάδα.
Είναι πρόσφατο άλλωστε το παράδειγμα με την (ηλίθια) ψήφο του Ανδρέα Δημητρέλου στον Γιάννη Μώραλη για την προεδρία της Super League και ακόμη πιο πρόσφατα τα αποτελέσματα αυτής της άσκοπης, ανούσιας και αντι-ΑΕΚτσήδικης κίνησης του νυν προέδρου της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ η οποία αποτελεί προσωπική κίνηση του Δημητρέλου γι' αυτό και τα... χώνω στον συγκεκριμένο και όχι στο Δ.Σ. της ΠΑΕ αφού δεν υπήρξε καν συζήτηση για το συγκεκριμένο ζήτημα.
Επαναλαμβάνω λοιπόν πως δεν θα πρέπει ούτε για πλάκα να υπάρχει, ή σαν κουβέντα το ενδεχόμενο δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Ούτε από τον Παναθηναϊκό φυσικά αλλά είναι συγκεκριμένα τα πράγματα στην περίπτωσή μας οπότε γι' αυτό (και) γράφω για τους «ερυθρόλευκους». Επιπρόσθετα εκτιμώ πως ακόμη κι αν επιχειρούσαν στην ΑΕΚ να ζητήσουν δανεισμό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού η απάντηση που θα είχαν από την πειραιώτικη ΠΑΕ (και απόλυτα δικαιολογημένα) θα ήταν αρνητική.
Αν κάποιοι ήθελαν να ΜΗΝ φτάσουμε ως εδώ ας φρόντιζαν το καλοκαίρι να μην έστρωναν το χαλί σε όσους ανέλαβαν να στήσουν το αγωνιστικό και τα έκαναν όχι απλά μαντάρα, αλλά ΣΚΑΤΑ! Να κρατούσαν τον Γεωργέα και τον Καφέ που μας έταζαν και πολύ καλύτερους αντικαταστάτες τους, να μην έδιναν 300.000 ευρώ (ΗΜΑΡΤΟΝ) για να αποκτήσουν Κατσικοκέρη και Φουρτάσο, ας τα έδιναν για ένα κανονικό φορ περιοχής που το 'χει το γκολ. Τώρα ας στρώσουν τα οπίσθιά τους να βρουν παίκτες για να δώσουν λύσεις και να θυμούνται ότι αυτοί δεν πρέπει να παίζουν στον Ολυμπιακό, ή τον Παναθηναϊκό, ή τον ΠΑΟΚ, ή τον Αρη τέλος πάντων...
Οσο γι' αυτούς που θα μου πουν: Καλά δηλαδή προτιμάς να πέσει η ομάδα; Δηλαδή τι αξιοπρέπεια θα έχουμε σαν ΑΕΚτσήδες αν πέσει η ομάδα; Απαντώ πολύ απλά με το σύνθημα που ακούγεται στο ΟΑΚΑ και στα εκτός έδρας της Ενωσης: Οποιος μιλάει για Β΄ Εθνική... Η συνέχεια είναι θαρρώ γνωστή σε όλους σας κι εγώ δεν έχω την πολυτέλεια για άλλα δικαστήρια!
Οπότε ούτε για αστείο λέμε... Γκε - γκε;;; Οι παραπάνω γραμμές αφορούν και τον Λίνεν!
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: