Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Δώνης: «Ικανοποιημένος, αλλά έχουμε δρόμο…»

Ο ΠΑΟΚ έχει δρόμο μπροστά του για να βρεθεί στα στάνταρ που θέλει ο Γιώργος Δώνης. Αυτό υποστήριξε ο έμπειρος τεχνικός στις δηλώσεις του, μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Δώνης: «Ικανοποιημένος, αλλά έχουμε δρόμο…»
Αction Images
Ο πρώην προπονητής του Ατρόμητου, αναφέρθηκε στην πορεία μέχρι τώρα, αλλά και τις μεταγραφές που προτίθεται να κάνει.

Για την νίκη του ΠΑΟΚ: «Δείξαμε τα ίδια στοιχεία του πρώτου γύρου. Μια ομάδα δηλαδή σοβαρή στον αγωνιστικό χώρο, με παίκτες πειθαρχημένους και να μπορεί να εκμεταλλευτεί στοιχεία στο επιθετικό και στο αμυντικό κομμάτι. Η συγκομιδή είναι ικανοποιητική αλλά για να φτάσουμε σε αυτό που θέλω έχουμε δρόμο μακριά».

Για το 4-3-3: «Θεωρώ πως οποιοδήποτε σύστημα έχει θετικά και αρνητικά Δεν διαφοροποιηθεί το παραμικρό. Το κάθε σύστημα έχει διαφορετικές τοποθετήσεις αλλά έχει θετικά και αρνητικά».

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ: «Δεν θεωρώ πως ήταν κάτι ιδιαίτερο η εμφάνιση. Ήταν σοβαρή. Πρέπει όλοι όσοι είναι δίπλα από την ομάδα να κάνουν περισσότερη υπομονή».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ: «Από τότε που ήρθα στον ΠΑΟΚ ήξερα τα προβλήματα. Ήξερα τα δεδομένα. Αισθανόμαστε όλοι τυχεροί που έχουμε ιδιοκτήτη που μας λύνει πολλά προβλήματα. Η ομάδα σίγουρα έχει καταφέρει σωστά πράγματα, θα θέλαμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη γιατί είναι μια αποτυχία σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Κοιτάμε τα δεδομένα που έχουμε και να τα εκμεταλλευτούμε σε μια δύσκολη μεταγραφική περίοδο, όπως αυτή του Γενάρη. Αν τα καταφέρουμε αυτό που θέλουμε, θα ανοίξουμε σαμπάνιες».

Για τον ΠΑΣ: «Επιτέλους ο ΠΑΣ κάνει πολύ καλή πορεία. Μου θύμισε το ματς με τον Πανιώνιο αλλά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε πολύ καλή οργάνωση απέναντι σε μια ομάδα που ήθελε να παίξει επιθετικά».

Για τα μεταγραφικά: «Έχουμε θέσει μεταγραφικούς στόχους. Και ταξίδια γίνονται και παρακολουθούνται παίκτες. Πολλοί μπορεί να θέλουν την δεύτερη θέση, εμένα δεν με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει η πρώτη θέση στα πλέι οφ».

Για τον Χακόμπο: «Έχει πρόβλημα στον προσαγωγό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: