Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Ζήνδρος: «Να δοθεί όραμα στον κόσμο»

Ο παλαίμαχος άσος του Άρη, Γιώργος Ζήνδρος μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την κατάσταση στους «κιτρίνους» και το πρωτάθλημα.

Αρχικά αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν για τον Άρη:

«Αυτή είναι η χειρότερη χρονιά, δε θυμάμαι κάποια άλλη να έχουμε μαζέψει τόσο λίγους βαθμούς. Ό,τι και να πω θα είναι λίγο, όλα έχουν μπει σε μια οικονομική βάση, ότι χωρίς λεφτά και χωρίς μεταγραφές δε γίνεται ομάδα. Επαναπαυτήκαμε τα προηγούμενα χρόνια σε δεκάδες μεταγραφές, χωρίς οικονομικό προγραμματισμό, χωρίς όραμα για μια ομάδα με βάσεις και προσπάθεια ανάδειξης ταλέντων.

Σπαταλήσαμε αυτά τα χρόνια και αυτά είναι τα αποτελέσματα. Πήρε πρωτάθλημα ο Άρης και στην Κ-20 και την Κ-17, αλλά δεν υπήρχε προγραμματισμός. Χάσαμε κάποιους παίκτες όπως τον Μπουγαΐδη και τον Κατίδη, που μπορούσες να τους δέσεις και να μπολιάσεις πιο έμπειρους. Κάθε Κυριακή οι νεαροί τώρα παίζουν με την πλάτη στον τοίχο και οι νέοι κάπου πρέπει να στηρίζονται, δεν πρέπει να σηκώνουν μόνοι τους το βάρος».

Για το παρελθόν, αλλά και το μέλλον της ομάδας τόνισε:

«Υπήρξαν παίκτες που ήρθαν για ένα φεγγάρι και δεν έπαιξαν ούτε τρία παιχνίδια. Είχαμε μια καλή χρονιά στο ΟΥΕΦΑ, αλλά εκεί κλείσαμε τα μάτια και βρεθήκαμε σήμερα να λέμε τι συμβαίνει. Νομίζω ότι η νέα διοίκηση θα καταφέρει να δει τα πράγματα ρεαλιστικά και να δώσει και ένα όραμα στον κόσμο.

Χρειάζονται γενναίες αποφάσεις και να δούμε ρεαλιστικά πώς θα σωθεί η χρονιά, αλλά αν δεν πάνε καλά, ίσως πρέπει να δούμε τα πράγματα από άλλη σκοπιά. Ο κόσμος διψάει για διακρίσεις, στηρίζει κάθε προσπάθεια, αλλά πρέπει να δοθεί όραμα. Γιατί θα υπάρξει απογοήτευση και θα δούμε άλλα πράγματα».

Για την εικόνα που έχει διαμορφώσει για το πρωτάθλημα:

«Τον πρωταθλητή τον ξέρουμε, αλλά νομίζω ότι ο Δώνης δουλεύει σε σταθερή ομάδα, παίρνει αποτελέσματα και φαίνεται ότι θα είναι δεύτερος ο ΠΑΟΚ. Μόνο ο Ατρόμητος και ο Αστέρας δείχνουν κάτι και θα είναι στην πεντάδα, οι άλλοι είναι στο ίδιο καζάνι».







πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: