Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Ανακοινώσεις για εισιτήρια και Δημητρόπουλο!!


Ανακοινώσεις για εισιτήρια και Δημητρόπουλο
Ανακοίνωση, με την οποία απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους να δώσουν το παρών στον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (19/12, 20:00), εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή. Παράλληλα, εύχεται να είναι το παιχνίδι μια καθαρά ποδοσφαιρική γιορτή.

Αναλυτικά:

«H ΠΑΕ Παναχαϊκή από σήμερα ασχολείται με τον αγώνα που έχει να δώσει η ποδοσφαιρική μας ομάδα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, που θα γίνει την Τετάρτη το βράδυ (20.00) στο γήπεδο της Αγυιάς. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή προσκαλεί τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τον πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και τους οπαδούς του για να τους φιλοξενήσουμε με τον πλέον καλύτερο τρόπο στο ιστορικό μας γήπεδο "Κώστας Δαβουρλής".

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή τα τελευταία 4 χρόνια έχει φιλοξενήσει όλες τις αντίπαλες ομάδες αλλά και τους οπαδούς τους σε όλα τα επίσημα παιχνίδια με ιδανικό τρόπο και ουδέποτε δεν δημιουργήθηκε έστω και το παραμικρό επεισόδιο.

Θέλουμε αυτό το παιχνίδι να είναι μια καθαρά ποδοσφαιρική γιορτή , με καθαρή διαιτησία και είμαστε βέβαιοι ότι όλοι οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν το ματς είτε από το γήπεδο είτε από την τηλεόραση θα απολαύσουν ένα ποδοσφαιρικό θέαμα μεταξύ της καλύτερης ποδοσφαιρικής ομάδας την τελευταία 15ετία στην Ελλάδα και της νεανικής μας ποδοσφαιρικής ομάδας που προσπαθεί να επανακτήσει την παλιά της ιστορική ποδοσφαιρική ταυτότητα.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ως μια από τις λίγες ποδοσφαιρικές ομάδες που έχουν ενημερότητα σφράγισε από την περασμένη Παρασκευή 8.100 εισιτήρια που επέτρεψε η αστυνομία.

Στην ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει παραχωρηθεί το σύνολο του πετάλου χωρητικότητας τουλάχιστον 5.000 καθούμενων όπου και με ασφάλεια θα φιλοξενηθούν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού είτε είναι 100 είτε είναι 5.000.

Προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ την Τρίτη πρωί 9.00-15.00 και απόγευμα 18.00-21.00 και την Τετάρτη πρωί 9.00-12.00 και το απόγευμα στα εκδοτήρια του γηπέδου της Αγυιάς από 17.30».

Παράλληλα, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τον διαιτητή του αγώνα, Αλέξανδρο Δημητρόπουλο.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή πληροφορήθηκε με έκπληξη της ότι διαιτητής του αγώνα με τον Ολυμπιακό ορίστηκε ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος ο οποίος είναι στην δικογραφία με τους στημένους αγώνες και εις βάρος του οποίου είχε καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας ο πρώην πρόεδρος, πρώην ιδιοκτήτης και πρώην νομικός σύμβουλος κ. Αλέξιος Κούγιας.

Όπως είναι γνωστό εξαιτίας της καταθέσεως του κ. Κούγια ο Δημητρόπουλος είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό με ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο και αθωώθηκε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και έτσι επανήλθε .

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εύχεται ο κ. Δημητρόπουλος να μην δώσει κανένα δικαίωμα σε κανέναν με την διαιτησία του και η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα τον υποδεχτεί και θα τον φιλοξενήσει στο γήπεδο της με τον πλέον υποδειγματικό τρόπο παρά το ότι στο παρελθόν είχε εκδώσει εις βάρος του ανακοίνωση διαμαρτυρίας στο παιχνίδι με τον Αίαντα Σαλαμίνας στην Γ' Εθνική το οποίο η ΠΑΕ Παναχαϊκή είχε κερδίσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: