Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Πρώτη τριάρα από το 2009!!

Η Λίβερπουλ δέχθηκε τρία γκολ στο «Ανφιλντ» στον αγώνα με την Αστον Βίλα, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά τα τελευταία τρία χρόνια. Διαβάστε τα ενδιαφέροντα στατιστικά από το ματς.
Το Σάββατο (15/12) η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς υποδέχθηκε τους Χωριάτες, οι οποίοι πήραν υπερβολικό θάρρος και επικράτησαν 1-3 στο «Ανφιλντ». Οι Reds είχαν να δεχθούν τρία γκολ στην έδρα τους από το 2009 και το εκπληκτικό είναι ότι όταν αυτό είχε γίνει για τελευταία φορά ήταν ξανά από την Αστον Βίλα, η οποία είχε κερδίσει και τότε με 1-3. Μάλιστα, αυτό έγινε ο Πολ Λάμπερτ παρέταξε στο γήπεδο την πιο «νέα» Αστον Βίλα επί των ημερών της Premier League με μέσο όρο ηλικίας 23 έτη και 308 ημέρες.

Για δεύτερη φορά στην εποχή της Premier League η Λίβερπουλ βρέθηκε να χάνει 0-3 στο γήπεδό της, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι την προηγούμενη που συνέβη κάτι τέτοιο ήταν τον Ιανουάριο του 1994 σε αγώνα με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον οποίο οι Reds γύρισαν σε 3-3!

Αυτή ήταν η 8η φορά στην ιστορία της Premier League που το κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ βρίσκεται να χάνει με 2 γκολ στο ημίχρονο. Η τελευταία ήταν τον Οκτώβριο του 2010 με δράστη την Μπλάκπουλ σε έναν αγώνα στον οποίο οι Reds τελικά έχασαν με 1-2.

Η Λίβερπουλ δεν έχει καταφέρει να γυρίσει αγώνα στον οποίο βρέθηκε να χάνει στο «Ανφιλντ» μέσα στο 2012, με το τελευταίο comeback να έρχεται τον Δεκέμβριο του 2011 με το 3-1 κόντρα στην Νιούκασλ. Μάλιστα, τη σεζόν που διανύουμε δεν έχει νικήσει σε κανέναν αγώνα στον οποία δέχθηκε το πρώτο γκολ.
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: