Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΣ Γιάννινα- «Δεν μας αντιμετωπίζουν ισότιμα»

Έντονη δυσαρέσκεια εκφράζεται από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, μέσω ανακοίνωσης. «Η διαιτησία του Παππά αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα», τονίζουν.
Ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται για την διαιτησία του Ανδρέα Παππά στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ εξέδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα. «Έχουμε πλέον την πεποίθηση ότι κάποιοι διαιτητές δεν αντιμετωπίζουν ισότιμα την ομάδα μας», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Ηπειρώτες.

Αυτή είναι άλλη μία φορά που ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έχει παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις. Είχαν προηγηθεί οι αγώνες με Άρη και Κέρκυρα, αλλά όπως διέρρευσε από την ΠΑΕ πίστευαν ότι οφειλόταν σε καθαρά ανθρώπινα λάθη.

Ωστόσο, η χθεσινή διαιτησία ξεχείλισε το ποτήρι στον ΠΑΣ και για αυτό προχώρησαν στην παρακάτω ανακοίνωση.

«H ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, έχει όλη την καλή διάθεση να αντιμετωπίζει καλοπροαίρετα τα ανθρώπινα διαιτητικά λάθη. Όταν αυτά όμως επαναλαμβάνονται, δεν είναι δυνατόν να περνούν συνεχώς απαρατήρητα.

Μετά τη διαιτησία, που θεωρήσαμε τυχαία κακή, του κου Κομίνη στην Κέρκυρα, ήρθε η χθεσινή κάκιστη διαιτησία του κου Παππά ο οποίος υπέπεσε σε σημαντικά λάθη εις βάρος μας που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα. Έχουμε πλέον την πεποίθηση ότι κάποιοι διαιτητές δεν αντιμετωπίζουν ισότιμα την ομάδα μας.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, γνωρίζει ότι με την ανακοίνωση αυτή δεν θα αλλάξει το άδικο εις βάρος της αποτέλεσμα, όμως ζητά την παραδειγματική τιμωρία του κου Παππά, όπως επίσης, να μην ορισθεί ποτέ ξανά, να διαιτητεύσει αγώνα της ομάδας μας.

Υπενθυμίζουμε ότι και κατά το παρελθόν, σε αγώνα μας με τον Άρη, η διαιτησία του ήταν με απαράδεκτα και καταδικαστικά σε βάρος μας λάθη .

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, εξακολουθεί να έχει εμπιστοσύνη στο σύνολο της Ελληνικής διαιτησίας , αλλά θεωρεί ότι μεμονωμένες περιπτώσεις μελών της έχουν στοχοποιήσει την ομάδα μας και ζητά από τα αρμόδια όργανα να την προστατεύσουν από αυτά».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: