Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

«Να τοι, οι πρωταθλητές»

Εντυπωσιακή ήταν για ακόμη μια φορά η παρουσία του κόσμου του Απόλλωνα σε φετινό παιχνίδι της ομάδας. Μολονότι καθημερινή, οι «κοκκινόμαυροι» φίλαθλοι είχαν έντονη παρουσία στο «Γιάννης Παραλυκίδης» και δε σταμάτησαν ούτε λεπτό να επευφημούν τους παίκτες και να πιστεύουν στο θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα, στο τέλος χειροκρότησαν τους παίκτες φωνάζοντας «να τοι, οι πρωταθλητές», ενώ οι ποδοσφαιριστές ανταπέδωσαν το χειροκρότημα.

Σημαντική πάντως ήταν και η παρουσία των φιλάθλων του Αιγινιακού, που γέμισαν το υπόλοιπο της κερκίδας. Ευτυχώς οι αντεγκλήσεις που σημειώθηκαν στην ανάπαυλα και μετά το τέλος του αγώνα, ήταν μικρής έκτασης. Από πλευράς της διοίκησης των γηπεδούχων, μετά το τέλος του αγώνα, ακούστηκαν παράπονα για το πέναλτι που δόθηκε στο τέλος, αν και  ο Κράββαρης επέμενε ότι ανατράπηκε καθαρά από τον αντίπαλό του.

Οι φιλοξενούμενοι δίκαια παραπονέθηκαν για τη μη αποβολή του Καθάριου στο 63? και του Πλατάκη στο 90? με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Αχιλλέας Χαραλαμπίδης, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη μεγάλη προσπάθεια τονίζοντας: «Ήταν σαν να νικήσατε»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: