Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Ζήτησε «κούρεμα» του ρόστερ ο Αλκαράθ, εβδομάδα εξελίξεων


Ζήτησε «κούρεμα» του ρόστερ ο Αλκαράθ, εβδομάδα εξελίξεων
Μετά από τρία παιχνίδια στον πάγκο του Άρη ο Λούκας Αλκαράθ αρχίζει να σχηματίζει αντικειμενική άποψη για το ρόστερ των κίτρινων.
Ο Ισπανός έχει παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια της ομάδας σε βίντεο και ενημερώνεται καθημερινά από τους στενούς συνεργάτες του στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Ο ρόλος των Γιάννη Μιχαλήτσου, Άγγελου Σπυρίδωνα αποκτάει ξεχωριστή βαρύτητα καθώς θα παρθούν αποφάσεις που αφορούν στην ενίσχυση, αλλά και στις αποδεσμεύσεις που ενδεχομένως να υπάρξουν.
Ο 46χρονος προπονητής θεωρεί υπεράριθμο το ρόστερ και δεν έκρυψε πως θέλει να δουλέψει με 26-27 το πολύ ποδοσφαιριστές, την ώρα που το υπάρχων υλικό αριθμεί περισσότερους από 30. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κάποιοι θα αποχωρήσουν τον Γενάρη, αφού εκτός των άλλων ο αριθμός των ποδοσφαιριστών θα αυξηθεί στην εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο.
Όσο για τις μεταγραφικές αναζητήσεις συνεχίζονται. Η δεξαμενή των νεαρών ταλαντούχων παικτών είναι περιορισμένη πράγμα που δυσκολεύει το εγχείρημα του Άρη. Παράλληλα πρέπει να ξεπεραστούν κι άλλα εμπόδια όπως αυτό της φορολογικής ενημερότητας για να προχωρήσουν οι κινήσεις.
Πάντως, βολιδοσκοπήσεις έχουν ήδη γίνει με τον Ισπανό να έχει τον τελικό λόγο.pressaris gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: