Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Στη Σαραγόσα ο Αντετοκούμπο!!

Στη Σαραγόσα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Αντετοκούμπο, όπως ανακοίνωσε η ισπανική ομάδα.

Στη Σαραγόσα ο Αντετοκούμπο!
(Photo: Action Images)
Ένα από μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ, ο Γιάννης Αντετοκούμπο (18χρ., 2,06μ.), ο οποίος ήταν στη λίστα του Παναθηναϊκού το περασμένο καλοκαίρι, δύσκολα θα έμενε στην Ελλάδα.

Η Σαραγόσα τα βρήκε σε όλα με τον Φιλαθλητικό, στον οποίο ανήκει ο νεαρός Έλληνας διεθνής (18χρ., 2,06μ.) και έτσι πλέον μετά τα παρκέ της Α2, θα κοσμεί αυτά του ισπανικού πρωταθλήματος τουλάχιστον μέχρι τη σεζόν 2016/17.

Ωστόσο, ο Αντετοκούμπο θα ολοκληρώσει τη χρονιά με τη φανέλα του Φιλαθλητικού και στη συνέχεια θα μετακομίσει στην Ιβηρική Χερσόνησο.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ σε ένα τόσο καλό πρωτάθλημα, όπως είναι το ισπανικό και σε μία ομάδα, όπως είναι η Σαραγόσα, ελπίζοντας να γίνω ακόμη καλύτερος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Φιλαθλητικό για όσα μου έδωσε όλα αυτά τα χρόνια και ειδικά τους προπονητές, Τάκη Ζήβα, Γρηγόρη Μελά και Σπύρο Βελληνιάτη», δήλωσε στην ιστοσελίδα της Σαραγόσα ο Γιάννης Αντετοκούμπο, με τον αθλητικό διευθυντή των Ισπανών, Ουίλι Βιγιάρ, να λέει σχετικά:

«Ο Γιάννης είναι ένας παίκτης, ο οποίος έχει μπροστά του ένα λαμπρό μέλλον, καθώς μπορεί να αγωνίζεται στα γκαρντ παρά το ύψος του που είναι 2,06μ., ενώ η ικανότητα και η ποιότητα που έχει είναι απεριόριστη».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: