Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Σουάνης: «Δε μίλησα ακόμη με κάποιον»

Ο Δημήτρης Σουάνης μίλησε από την Κύπρο στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ηρακλή, αλλά και την παρουσία του στο κυπριακό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού.

Αρχικά είπε:

«Είναι ωραία εδώ, δεν έχουμε προβλήματα, αλλά πάντα σου λείπει η Ελλάδα, η οικογένεια και οι φίλοι σου. Οικονομικά τα πράγματα είναι καλύτερα. Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με της ομάδας και είναι να μπούμε στην τετράδα και να παίξουμε στα πλέι-οφ για την Ευρώπη. Τα δίνουμε όλα και το Σάββατο παίζουμε με την ΑΕΚ Λάρνακας ένα σημαντικό ματς».

Για το ενδιαφέρον του Ηρακλή:

«Δε μίλησα ακόμη με κανέναν, δεν έχω δει κάτι. Το καλοκαίρι υπήρξε ενδιαφέρον. Σίγουρα όταν σε ρωτούν για τον Ηρακλή, μπαίνει στο μυαλό σου να παίξεις, διότι ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα, αλλά δεν προχώρησε τότε το θέμα. Αποφάσισα να έρθω εδώ και είμαι καλά».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην Ξάνθη:

«Είναι δυστυχώς μέσα στις αρνητικές εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Προσπαθεί να βρει τις λύσεις ο μεγαλομέτοχος και στο τέλος νομίζω ότι θα τα καταφέρει, αφού η ομάδα είναι μαθημένη στα δύσκολα».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: