Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Αποστολόπουλος: «Να είμαι στον ΠΑΟΚ και του χρόνου»

Για τη χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και για την πορεία του "δικεφάλου" μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" και στην εκπομπή "Στη σέντρα", ο νεαρός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Αλέξης Αποστολόπουλος, ο οποίος έθεσε ως προσωπικό στόχο να είναι στην ομάδα και την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε:


Για το χθεσινό παιχνίδι: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Μπήκαμε από τα πρώτα λεπτά δυνατά και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη κόντρα σε ένα αρκετά δύσκολο αντίπαλο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το χθεσινό παιχνίδι και ελπίζω πως θα συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο».

Για την αλλαγή του συστήματος της ομάδας: «Ο προπονητής θέλει να δει κάποια πράγματα και με 4-3-3 και με 4-4-2. Εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο. Εμείς και με τα δύο συστήματα προσπαθούμε, ο προπονητής είναι αυτός που θα αποφασίσει».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος: «Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Σε σχέση με πέρυσι έχουμε κάνει κάποιες σημαντικές προσθήκες που έχουν προσαρμοστεί στην ομάδα πολύ καλά και έχουν προσθέσει ποιότητα.'Εχουμε πολύ καλή σχέση με τα παιδιά που παίζουμε στην ίδια θέση. Θέλουν να μας προστατέψουν, να μας βοηθήσουν να κάνουμε κάτι καλό. Αλλά όλοι είμαστε ποδοσφαιριστές και όλοι θέλουν να παίξουν βασικοί στον ΠΑΟΚ. Στην άμυνα έχουμε δείξει ότι είμαστε δυνατοί, αλλά σαφώς και η επίθεσή μας είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση».

Για το φετινό στόχο της ομάδας: "Ο κύριος στόχος για φέτος είναι το Κύπελλο. Να πάρουμε έναν τίτλο φέτος. Να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο πρωτάθλημα, να έχουμε μία σημαντική διαφορά από τον τρίτο και να βγούμε στο Champions League. Αν είχαμε πάρει τη νίκη στην Κέρκυρα και στον ΟΦΗ θα ήμασταν πιο κοντά. Και με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου θα ήμασταν πιο δυνατοί. Βέβαια, ακόμα δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα".

Για το αν μία έχει ξεχωρίσει κάποια ομάδα από την φετινή Superleague: «Από τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος, αυτή που μου έχει κάνει εντύπωση με την παρουσία της είναι ο Πανθρακικός, έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Είναι και η ομάδα που αντιμετωπίζουμε στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος, Εμείς όμως είμαστε ΠΑΟΚ και πιστεύω πως θα καταφέρουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Προσωπικός μου στόχος είναι να είμαι στην ομάδα και του χρόνου. Εχουν ακουστεί διάφορα για δανεισμό, αλλά είναι μία ευκαιρία για μένα και θέλω να την αρπάξω από τα μαλλιά. Μου δόθηκε μια ευκαιρία να παίξω».

Για το ποιο παιχνίδι που έχει παίξει με τον ΠΑΟΚ ξεχωρίζει: «Το παιχνίδι με την Τότεναμ πέρυσι, ενώ από την φετινή χρονιά θα έλεγα το παιχνίδι με τον Άρη στην Τούμπα».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: