Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Στα χέρια Κοντοές-Κατίδης!

Οι ήττες φέρνουν γκρίνια και μιζέρια. Στην ΑΕΚ συμβαίνουν ανάμεσα στα άλλα και εντάσεις μεταξύ των παικτών.
Στο ημίχρονο της προχθεσινής αναμέτρησης υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ του Κοντοέ και του Κατίδη. Αφορμή μια κακή εκτέλεση κόρνερ και κουβέντα στην κουβέντα πιάστηκαν στα χέρια. "Αναλαμβάνω την ευθύνη" είπε χθες ο Κοντοές.
"Δεν πρέπει να δίνουμε συνέχεια σε τέτοια περιστατικά. Συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Και εγώ πέρυσι έλεγα βαριές κουβέντες κατά τη διάρκεια του ματς με τον Καφέ, αλλά τελείωνε εκεί. Αυτά συμβαίνουν στο παιχνίδι και πρέπει να τελειώνουν εκεί" ήταν το σχόλιο του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου.
Ιδιαίτερη ήταν και η παρέμβαση του Μιχάλη Παυλή: "Θέλω να μιλήσω για κάποιες συμπεριφορές κατά τη διάρκεια του αγώνα. Υπάρχουν πολύ νεαρότερα παιδιά από μένα, που συνεχώς βρίζουν τους συμπαίκτες τους μετά από μια λάθος ενέργεια.
Ολο μ' ένα «μ..α» και ένα «αντε γ..σου» στο στόμα είναι. Δεν θέλω να το παίξω ούτε υπεράνω ούτε αρχηγός, γιατί δεν είμαι. Εγώ δεν είμαι τίποτα. Είχα την τύχη να παίξω με συμπαίκτες τον Ριβάλντο, τον Ζήκο και όταν με κοιτούσαν εγώ κατέβαζα τα μάτια μου. Αλλά ποτέ δεν με έβρισαν. Γιατί το πιο σημαντικό απ' όλα είναι ο σεβασμός. Απ' όλους. Τους σεβόμουν αλλά και με σεβόντουσαν. Και το ίδιο τώρα σέβομαι και εγώ όλους τους συμπαίκτες μου. Ο,τι ηλικία και να έχουν".
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: