Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

«Η ΑΕΚ δεν είναι κανενός μας»!!

Τους λόγους για τους οποίους παραιτήθηκε από την ΑΕΚ εξήγησε -χωρίς περιστροφές- ο Γιώργος Γρυσμπολάκης.

«Η ΑΕΚ δεν είναι κανενός μας»!
Photo: Action Images
Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ χαρακτήρισε «όνειρο» τη συγκεκριμένη θέση στην ομάδα που αγαπάει, αλλά και αναπόφευκτη την απόφαση να αποχωρήσει από τη στιγμή που ένιωθε «διακοσμητικό στοιχείο».

Αφού εξήγησε λοιπόν ότι δεν λάμβανε μέρος σε καμία απόφαση της ΠΑΕ (ούτε ενημερωνόταν για τις εξελίξεις στο θέμα Βιντιάδη), τόνισε ότι «η ΑΕΚ δεν είναι κανενός μας» και ότι κανείς δεν μπορεί να ψηφίζει για λογαριασμό της τον Μώραλη ή να προτίθεται να δανειστεί τον Φετφατζίδη.


Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Γρυσμπολάκης στο «aek365»

Για την παραίτησή του: «Η θέση του αντιπροέδρου στην ΠΑΕ ΑΕΚ είναι τιμητική. Για μένα ήταν ένα όνειρο, να λέω την αλήθεια. Στην ομάδα που αγαπάμε από παιδιά, να μπαίνεις στην διοίκηση δεν είναι μικρό πράγμα. Αλλά όταν δεν μπορείς να βοηθήσεις ουσιαστικά, φεύγεις. Έτσι έκανα και εγώ. Η παραίτηση μου πρώτον ήταν μορφή διαμαρτυρίας. Ήμουν ένα διακοσμητικό στοιχείο. Δεν συμμετείχα σε καμία κρίσιμη απόφαση για τον παρόν και το μέλλον. Ούτε αγωνιστικά, ούτε για την διοίκηση, ούτε καν για τα λειτουργικά. Δεν είχαμε ενημέρωση για τίποτα».

Για το ποιες αποφάσεις λαμβάνονταν ερήμην του: «Για την υπόθεση Βιντιάδη γίνονται τόσα τελευταία, αλλά δεν είχαμε καμία ενημέρωση. Τι Δ.Σ. είμαστε, αν δεν μας ενημερώνουν και δεν αποφασίζουμε όλοι μαζί. Είναι αδύνατον να ψηφίζει η ΑΕΚ τον Μώραλη και να μην ξέρουμε τίποτε! Θέλει η ΑΕΚ τον Φετφατζίδη και εμείς ενημερωνόμαστε από τις εφημερίδες και τα sites. Όλα έχουν και ένα όριο… Η ΑΕΚ δεν είναι δική μου ή του άλλου. Κανενός μας δεν είναι…

Έρχονται παίκτες στην ΑΕΚ, μιλάνε με παίκτες για να έρθουν, δεν ξέρει τίποτε το Δ.Σ. Βοήθησα οικονομικά όσο μπορούσα, αλλά δεν μπορούσα να μείνω άλλο. Ήμασταν Δ.Σ. για ορισμένο χρόνο, αλλά πέρασε χρόνος με τις αναβολές των Γ.Σ. Εγώ δηλώνω ότι δεν μπορώ να σηκώσω το βάρος της ΑΕΚ και για αυτό φεύγω. Δεν κλήθηκα να βοηθήσω ούτε καν σε αυτά που ξέρω καλά λόγω της δουλειάς μου.

Εκτός αυτού νιώθω αηδία με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η διαιτησία μας σφάζει σε κάθε ματς και εμείς καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια. Είσαι η ΑΕΚ δεν γίνεται να ψηφίζεις Μώραλη! Δεν γίνεται! Ο Φετφατζίδης δανεικός στην ΑΕΚ από τον ΟΣΦΠ; Δεν γίνεται αυτό! Αν είναι να πέσουμε που δεν θέλουμε ούτε καν να το σκεφτόμαστε, θα πέσουμε έντιμα…»


Για την υπόθεση Βιντιάδη: «Μας είπαν στην αρχή για δύο μήνες. Πέρασε αυτό το διάστημα, μετά περιμέναμε τον νόμο. Μας είπαν πριν τις 15/12. Δεν βλέπω να μπαίνει έτσι όπως πάει η υπόθεση. Δεν κάνει καν μια δήλωση να μάθουμε αν θα μπει ή όχι ο άνθρωπος. Έκανα με δηλώσεις μου προ καιρού μια εκτίμηση τότε και έδειξα αισιόδοξος. Τον είχα δει ως μέλος των Supporters και είδα έναν άνθρωπο που ενδιαφέρεται πραγματικά. Πρέπει να βγει να πει κάτι. Ήμουν αισιόδοξος λόγω των τότε εξελίξεων. Γιατί δεν κάνει μια ταμειακή διευκόλυνση, μια εκχώρηση από έσοδα; Θα τα πάρει πίσω».

Για το αν ο Ντέμης Νικολαΐδης ασχολείται με την εξεύρεση βιώσιμου πλάνου για την ΑΕΚ: «Δεν έχω μιλήσει τελευταία με τον Ντέμη. Ο Ντέμης σταμάτησε να ασχολείται μετά το καλοκαίρι, αφού ανέλαβαν άλλοι. Δεν βρήκε ανταπόκριση μάλλον από εκεί που περίμενε τα κεφάλαια».

Για τα σενάρια περί Πρωτοδικείου: «Δεν είναι λύση το Πρωτοδικείο. Μαζεύονται όσοι έχουν έννομο συμφέρον, προτείνουν ένα Δ.Σ. Ορίζεται μια νέα διοίκηση που δεν έχει ποινικές ευθύνες, δεν παγώνουν τα χρέη. Η ΑΕΚ θέλει επενδυτή, όχι Πρωτοδικεία. Πρέπει να μπουν λεφτά. Το 70% των υποχρεώσεων είναι προς το Δημόσιο και μπορεί να διακανονιστεί, αλλά χρειάζονται χρήματα άμεσα. Μόνο έτσι θα σωθεί η ΑΕΚ».

Για το πώς βλέπει την κατάσταση: «Δεν είμαι απαισιόδοξος, αλλά έπρεπε να κάνω κάτι. Κάποιος πρέπει να διαμαρτυρηθεί για όλα αυτά που γίνονται εις βάρος της ΑΕΚ. Για όσα γίνονται στην ΠΑΕ, στην διαιτησία, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, παντού… Δεν τρώμε αν χάνει η ΑΕΚ. Γήπεδο θα πηγαίνουμε έτσι και αλλιώς, δεν το κόβω. Η ΑΕΚ είναι η ζωή μας από παιδιά, αλλά πρέπει να γίνει κάτι. Και με την παραίτηση μου μακάρι να βγει κάτι καλό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: