Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Δύσκολα για Μόρα, προέχουν οι πωλήσεις!!

Η ονοματολογία έχει ήδη ξεκινήσει στον Παναθηναϊκό και αναμφίβολα θα συνεχιστεί μέχρι τα τέλη Αυγούστου. Αυτό γίνεται κάθε χρόνο, θα συμβεί και εφέτος, παρ' ότι τα οικονομικά δεν είναι ανθηρά.

Μιλήσαμε με ανθρώπους του τριφυλλιού και μας είπαν ξεκάθαρα πως «με κανένα από τα ονόματα που δημοσιεύτηκαν δεν ασχολούμαστε και πρώτα πρέπει να γίνουν πωλήσεις και μετά να κάνουμε μεταγραφές». Η πηγή που μας το είπε είναι αξιόπιστη, ωστόσο και βάση λογικής εύκολα συμπεραίνουμε πως οι πράσινοι δεν μπορούν να κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι, αν δεν μπουν χρήματα στο ταμείο. Προφανώς για κάποιες «εύκολες» περιπτώσεις από τον ελληνικό χώρο, ίσως να μην χρειάζεται να πωληθεί ο Σισέ για να καταθέσουν επίσημη πρόταση, πάντως είναι φανερό πως ο Γόντικας και από Δευτέρα ο Βρύζας, θα μπουν δυνατά στη διεθνή αγορά μόνο όταν προχωρήσουν οι παραχωρήσεις των πρωτοκλασάτων.

Επίσης οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί από κοντά την περίπτωση Μόρα, όμως είναι πολύ δύσκολο να τον δούμε ντυμένο στα πράσινα για δύο λόγους. Ο ένας γιατί δεν ενθουσιάζει τον Φερέιρα, όσο τον έχει δει και ο δεύτερος γιατί το κασέ του αγγίζει τις 800 χιλιάδες ευρώ, ποσό που με τίποτα δεν δαπανά ο Παναθηναϊκός για Έλληνα παίκτη.

Μέχρι τα μέσα Ιουνίο δύσκολα θα προκύψει μεταγραφή, αν και ο Γόντικας κινείται μεθοδικά εδώ και μέρες, έχει συγκεκριμένο πλάνο με τον Φερέιρα και θα το υλοποιήσει με το νέο τεχνικό διευθυντή. Σε μεγάλο ποσοστό πρώτα θα ακούσουμε για παίκτη που φεύγει, παρά για παίκτη που έρχεται.

«Ο Σισέ παραχωρείται»

Οι τοποθετήσεις της Τζουντ Σισέ μέσω του twitter μάλλον έχουν ενοχλήσει τα διοικητικά κλιμάκια. Υπάρχει μία χαλαρότητα σε όσα γράφει και λέει η γυναίκα του Σισέ, αλλά να τον κοστολογεί μόνη της 5,5 εκατομμύρια ευρώ, ξεπερνάει τα επιτρεπτά όρια. Επίσης η φράση της «δεν πάει πουθενά ο Τζιμπρίλ», δεν εκφράζει κανέναν άλλον παρά μόνο τον εαυτό της και όπως μας είπαν στελέχη της πράσινης ΠΑΕ «αν έρθει καλή πρόταση, φυσικά και ο Σισέ θα παραχωρηθεί. Άλλωστε το θέλει και ο ίδιος».
Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: