Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Το έριξε στα… DVD ο Χάβος!

Την Πέμπτη ο Μάκης Χάβος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης και από την ίδια στιγμή κιόλας ξεκίνησε το διάβασμα της ομάδας προκειμένου να είναι έτοιμος, σύντομα, να παραδώσει την έκθεσή του στους διοικούντες την ομάδα της Αρκαδίας.

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει μια πρώτη εικόνα για το υπάρχον ρόστερ, όμως ήδη έχει προμηθευτεί πολλά DVD με παιχνίδια προκειμένου να διαπιστώσει τις ανάγκες και να προτείνει τους ανάλογους παίκτες. Έκθεση υπάρχει εξάλλου και του Παύλου Δερμιτζάκη, του πρώην συνεργάτη του στον ΠΑΟΚ, ο οποίος φεύγοντας την παρέδωσε στην διοίκηση.

Ο Μακεδόνας τεχνικός είχε κάνει εισηγήσεις για τους παίκτες που πρέπει να μείνουν αλλά και εκείνους που πρέπει να αποχωρήσουν. Ίσως ο κ. Χάβος λάβει υπόψη του την έκθεση του πρώην τεχνικού των Αρκάδων.

Από εκεί και πέρα, ίσως υπάρξει αλλαγή σκηνικού για δύο από τους παίκτες που έμεναν ελεύθεροι. Πιο συγκεκριμένα οι Μπρούνο Ουριμπάρι και Αντριάν Μπαστία έχουν ολοκληρώσει την συνεργασία τους με τον Αστέρα, όμως δεν αποκλείεται να τους προταθεί ανανέωση. Ειδικά για τον πρώτο δεν αποκλείεται σύντομα να γίνει κίνηση. Εξάλλου ο παίκτης με πρόσφατες δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως θέλει να παραμείνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: