Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Έρωτας με Βαλβέρδε!

Ο… έρωτας των Βάσκων για τον Ερνέστο Βαλβέρδε καλά κρατεί. Δημοσίευμα της «Marca» αναφέρει πως ο υποψήφιος πρόεδρος της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Γιοσού Ορούτια, επανήλθε στο θέμα του προπονητή του Ολυμπιακού, υποστηρίζοντας πως έχει τη δυνατότητα να τον φέρει στην ομάδα. Για ειδικό όρο στο συμβόλαιό του, που του επιτρέπει να συνεχίσει την καριέρα του σε σύλλογο της Primera γίνεται λόγος από τους Ισπανούς.

Πάντα σύμφωνα με τη «Marca», το θέμα το οποίο είχε προκύψει πριν από αρκετούς μήνες, δεν τελείωσε ούτε μετά την ξεκάθαρη στάση του Βαλβέρδε σχετικά με την παραμονή του στον Ολυμπιακό, δίνοντας πιθανότητες σε μια τέτοια μετακίνηση.

«Ο Ουρούτια δεν έχει αποκλείσει την πιθανότητα ο Βαλβέρδε να έχει στο συμβόλαιό του οψιόν, που θα μπορούσε να τον αποδεσμεύσει από τον Ολυμπιακό, αν μία ομάδα της Primera Division τον καλούσε. Και αυτή δεν αποκλείεται να είναι η Μπιλμπάο», αναφέρει η ισπανική εφημερίδα.

Θυμίζουμε πως και με παλαιότερες ανακοινώσεις της η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε από πολύ νωρίς πως ο Βαλβέρδε δεσμεύεται με συμβόλαιο, το οποίο και θα τιμηθεί μέχρι… κεραίας και ως εκ τούτου, δεν προκύπτει κανένα θέμα αποχώρησής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: