Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

«Άδειασμα» Τσιώλη σε Κόκε…!!

Για άλλη μια φορά ο Σάκης Τσιώλης ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του πως δεν τίθεται θέμα επιστροφής του Σέρχιο Κόκε στον Άρη.
«Άδειασμα» Τσιώλη σε Κόκε…
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σπορ:
«Υπήρξε ένα διοικητικό συμβούλιο το βράδυ της Πέμπτης στο οποίο βάλαμε τα πράγματα κάτω. Προχωράμε βάση συγκεκριμένου προγράμματος και ξεκαθάρισα το τοπίο και στο θέμα του Κόκε. Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για τον Αρη, όταν η ομάδα κυνηγούσε στόχους, αναφέρθηκε σε τρεις λόγους για τους οποίους έπρεπε να φύγει. Ενας από τους τρεις, γιατί τους άλλους δύο δεν θέλω να τους αναφέρω, όπως μου τόνισε, ήταν πως ότι ήταν να δώσει, το έδωσε. Μου είπε ότι ήταν 5,5 χρόνια στον Αρη, ότι δεν τον εκφράζει πια, δεν τον γεμίζει κτλ.
Οπότε, παρ΄ ότι τιμώ και αναγνωρίζω την προσφορά του Κόκε στον Αρη, νομίζω πως η ομάδα πρέπει ν΄ αλλάξει σελίδα. Ενδεχομένως δεν βρήκε τα πράγματα όπως τα περίμενε στην Αμερική και όταν λείπεις καμιά φορά εκτιμάς αυτά που έχασες!», σχολίασε για το ενδεχόμενο επιστροφής του Ισπανού.
Για το στόχο του Αρη τη νέα σεζόν: «Ο στόχος μπαίνει πάντα βάση του ονόματος που έχει η ομάδα. Η ομάδα λέγεται Αρης, οπότε μιλάμε και για υψηλούς στόχους! Η δύναμη του Αρη είναι διαχρονική».
Για τον κόσμο: «Ενας από τους λόγους που προτίμησα να πάω στον Αρη είναι και η αύρα που εκπέμπει ο κόσμος στο Χαριλάου. Αγαπάει την ομάδα και τη βοηθά πάντα με κόσμιο τρόπο».
Για το υλικό των κιτρίνων: «Είναι αρκετά καλό και αν δουλευτεί ακόμα περισσότερο πάνω σ΄ αυτά που θέλουμε, μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα σε σχέση με αυτά που κάναμε τους τελευταίους μήνες που είμαι στην ομάδα».
Για τις προσθήκες που χρειάζεται να γίνουν: «Ο Αρης έκανε 5 στα 5 στα τελευταία παιχνίδια, άρα, λοιπόν, δεν θα ήταν και τόσο έξυπνο ν΄ αλλάξουμε πάρα πολύ το ρόστερ. Σ΄ ένα 70 με 80 τοις εκατό ο κορμός παραμένει. Από κει και μετά οι αποχωρήσεις των Κόκε και Μπομπαντίγια μας αναγκάζει να ψάξουμε για δύο επιθετικούς. Η αποχώρηση του Ρονάλντο σε μια ηλικία 38 χρονών μας επιβάλει να κοιτάξουμε και προς αυτή την κατεύθυνση. Σίγουρα, λοιπόν, πάμε για τρεις κινήσεις και βλέπουμε.».
Για τον Καστίγιο: «Δευτέρα ή Τρίτη θα μας φέρει τα νέα από την Ουκρανία. Εχει πει ότι τον ενδιαφέρει ο Αρης, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τη Σαχτάρ. Ο Νέρι κάνει χάρη στην ουκρανική ομάδα, αφήνοντας ένα μεγάλο συμβόλαιο για να παίξει ποδόσφαιρο. Αλλά όπως είπε κι ίδιος τα λεφτά δεν παίζουν τον πρώτο ρόλο. Είμαι αισιόδοξος και εφόσον όλα πάνε καλά στην Ουκρανία δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και με το συμβόλαιο που θα υπογράψει στον Αρη ο οποίος του δίνει μια ευκαιρία να ξαναπατήσει στα πόδια του».
Για τη συνεργασία του με τη διοίκηση: « Λέω καμιά φορά ότι η καλή δουλειά βγαίνει μέσα από την καλή προπόνηση την οποία δεν θες να τελειώσεις. Ετσι και με τη διοίκηση. Πραγματικά, απολαμβάνω τη συνεργασία μαζί τους».
Για τον περυσινό τελικό του κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό, αν ήταν στον Αρη, είπε: «Θα τον διαχειριζόμουν αυτόν τον αγώνα διαφορετικά. Θα κατέβαινα πιο επιθετικά, διότι όταν θέλεις ένα παιχνίδι πρέπει να το δείχνεις και να παίζεις ανάλογα.».
Ο κ. Τσιώλης είπε ακόμη πως επιθυμεί την απόκτηση του Λεονάρντο από την ΑΕΚ, χαρακτήρισε απωθημένο του να δουλέψει κάποτε ως προπονητής στη Λάρισα και έδωσε συγχαρητήρια στη δουλειά που έκανε ο αντικαταστάτης του στον Ολυμπιακό Βόλου, Μάκης Κατσαβάκης. Τόνισε επίσης πως η αναστολή που αποφάσισε η ΕΠΟ δεν προσφέρει τίποτα τη δεδομένη χρονική στιγμή στις ομάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια: