Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Πρέλεβιτς: «Όλοι πωλούνται!»

Tην άποψη ότι κάθε παίκτης του ΠΑΟΚ πωλείται αν έρθει η ανάλογη πρόταση εξέφρασε ο Μπάνε Πρέλεβιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, το μέλος του ΔΣ του «Δικεφάλου του Βορρά» αναφέρθηκε στην περίπτωση του Αντελίνο Βιεϊρίνια, στον Ζαγοράκη, στα διαρκείας αλλά και στο πως διαμορφώνονται τα μπάτζετ των ομάδων σύμφωνα με τα τελευταία οικονομικά δεδομένα.

Αναλυτικά, ο Μπάνε Πρέλεβιτς ανέφερε στο «TV Θεσσαλονίκη»:
Για το θέμα του Βιεϊρίνια: «Είναι μεγάλο ταλέντο με μέλλον. Μπορεί να σταθεί σε πολύ υψηλότερο επίπεδο. Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι κάθε παίκτης πωλείται, αρκεί να υπάρχει η ανάλογη πρόταση. Βέβαια θα μετρήσει και η γνώμη του νέου προπονητή. Όσο για το εάν έρθει πρόταση από τον Ολυμπιακό, εάν θα δοθεί, επαναλαμβάνω ότι εάν ο προπονητής πει ότι είναι απαραίτητος και δεν φεύγει, ποιος θα τον δώσει;».
Για τον προπονητή: «Είναι ένα θέμα που το χειρίζονται αποκλειστικά ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής».
Για τον Ζαγοράκη: «Είναι ηγετική φυσιογνωμία και το έχει αποδείξει. Κατάφερε γρήγορα να πετύχει πολλά. Να πρωταγωνιστεί μια ομάδα στην Ελλάδα και δεν υπάρχει λόγος να μην το συνεχίσει αυτό. Η συνεργασία μαζί του είναι άριστη και χαίρομαι που συνεργαζόμαστε τα δυο εφτάρια του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου. Να δούμε τι θα βγάλουμε».
Για τα διαρκείας: «Ήταν πολύ θετικό το μήνυμα με τις πρώτες πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας. Ο κόσμος δείχνει την στήριξη προς την ομάδα και αυτή είναι και η μεγαλύτερη δύναμη για τον ΠΑΟΚ».
Για τον εαυτό του: «Δεν είμαι ο πρώτος που ασχολείται διοικητικά σε άλλο άθλημα, από αυτό που με ανέδειξε. Ο κύριος Γόντικας του Παναθηναϊκού ήταν βολεϊμπολίστας, ο Βασίλης Κωνσταντίνου του Αμαρουσίου ήταν ποδοσφαιριστής. Μιλάμε για εταιρίες και χρειάζονται οι νέοι άνθρωποι».
Για το μπάτζετ: «Όλες οι ομάδες πιστεύω ότι θα μειώσουν το μπάτζετ. Στο ποδόσφαιρο μπαίνει πλέον η FIFA να ελέγχει τους φακέλους και μέλλον θα έχουν μόνο οι νοικοκυρεμένες ομάδες. Εμείς οι νέοι στη διοίκηση θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε, είμαι στη διάθεση του προέδρου για αυτό. Μπορεί να πάω εκπρόσωπος στη Λίγκα και εκεί θα έχω να αντιμετωπίσω ανθρώπους του ποδοσφαίρου, ενώ είχα γνωρίσει τους μπασκετικούς, αλλά αυτό δε λέει τίποτα για μένα. Θα προσπαθήσουμε να εκπροσωπήσουμε σωστά τον ΠΑΟΚ παντού».
Για την ομάδα των Νέων: «Υπάρχουν παιδιά με ταλέντο στην δεύτερη ομάδα και γιατί να μην τα προωθήσουμε στην πρώτη ομάδα; Το μέλλον του ΠΑΟΚ είναι αυτοί. Ο πρόεδρος έχει την ίδια άποψη και θέλει επιτέλους να βγουν κάποιοι παίκτες μέσα από τον ΠΑΟΚ. Άλλωστε τα πολλά λεφτά δεν υπάρχουν και όλες οι ομάδες θα ρίξουν το μπάτζετ τους. Το ίδιο θα κάνει και ο ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: