Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Στην Τότεναμ ο Φρίντελ

Στην Τότεναμ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μπραντ Φρίντελ, όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο σύλλογος του Λονδίνου. Ο 40χρονος τερματοφύλακας επέλεξε τους «πετεινούς» από τη Λίβερπουλ και τη Γουέστ Μπρομ, οι οποίες επίσης είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Το συμβόλαιο του Αμερικανού γκολκίπερ με την Άστον Βίλα λήγει στις 30 Ιουνίου και οι φήμες που ήθελαν τον Φρίντελ να αποχωρεί από τους «χωριάτες» επιβεβαιώθηκαν. Από το πρωί της Παρασκευής, ο 40χρονος τερματοφύλακας αποτελεί παίκτη της Τότεναμ, για τα επόμενα 2 χρόνια.

«Ο Μπραντ είναι σε κορυφαίο επίπεδο και έχει μεγάλη εμπειρία. Είναι καλό που θα έχουμε τρεις υπέροχους τερματοφύλακες και ο Γκόμες, ο Κουντιτσίνι και ο Φρίντελ θα μάχονται συνεχώς για μια θέση», τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Χάρι Ρέντναπ. Η συμφωνία των δύο πλευρών θα ολοκληρωθεί την 1η Ιουλίου, όταν και θα έχει λήξει και τυπικά το συμβόλαιο του Αμερικανού με την Άστον Βίλα.

Από την πλευρά του, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή στάθηκε στο πόσο δυσκολεύτηκε ο πελάτης του να αποφασίσει για το μέλλον του. «Ο Μπραντ πέρασε υπέροχα στο Μπέρμιγχαμ και ήταν δύσκολο να πάρει την απόφαση αυτή. Τώρα κοιτά το μέλλον του στην Τότεναμ και πως θα τη βοηθήσει να είναι μέσα στην πρώτη τετράδα την επόμενη σεζόν», δήλωσε ο Τόνι ΜακΓκιλ.

Για την απόκτηση του Φρίντελ είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον και η Λίβερπουλ, αλλά και η Γουέστ Μπρομ. Μάλιστα, στα μέσα Μαΐου η μετακίνησή του στην ομάδα του Κένι Νταλγκλίς θεωρούνταν «τελειωμένη υπόθεση» από τον αγγλικό Τύπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: