Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Φαν Πέρσι: «Βγάλτε το σκασμό»

«Απλά βγάλτε τον σκασμό και παίξτε ποδόσφαιρο», ήταν τα λόγια του Ρόμπιν Φαν Πέρσι προς τους ποδοσφαιριστές της Τσέλσι. Ο Ολλανδός επιθετικός εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος με τη συμπεριφορά των «μπλε», αλλά και των ποδοσφαιριστών της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι διαμαρτύρονται συνεχώς στους διαιτητές.

Οι «μπλαουγκράνα» και οι «μπλε» βρέθηκαν στο στόχαστρο του Ρόμπιν Φαν Πέρσι, σε συνέντευξη που έδωσε σε τηλεοπτικό σταθμό της χώρας του. Ο Ολλανδός επιθετικός είναι εξοργισμένος με τους παίκτες της Μπαρτσελόνα, αφού «πάντα πηγαίνουν πάνω στο διαιτητή και ζητούν κάρτα για τον αντίπαλο που τους έκανε φάουλ».

Και τα καλύτερα τα άφησε για την Τσέλσι… Ο επιθετικός της Άρσεναλ χαρακτήρισε γκρινιάρηδες τους παίκτες των «μπλε», αφού «συνεχώς παραπονιούνται σε κάθε σφύριγμα των διαιτητών». Ο Φαν Πέρσι συνέχισε: «Αν ήθελα να ακούσω γκρίνια θα πήγαινα σε κάποιο φούρνο, αφού σε τέτοια μέρη πάντα ακούς τον κόσμο να παραπονιέται και να γκρινιάζει. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνουν έτσι μέσα στον αγώνα. Απλά βγάλτε τον σκασμό και παίξτε ποδόσφαιρο».england365


Δεν υπάρχουν σχόλια: