Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Εισιτήρια διαρκείας μέσω e-ticketing

Από σήμερα οι φίλοι του Άρη θα έχουν την ευκαιρία να αγοράζουν τα εισιτήρια διαρκείας τους και μέσω της υπηρεσίας e-ticketing.
Εισιτήρια διαρκείας μέσω e-ticketing
Μέχρι το τέλος Ιουνίου η δυνατότητα αυτή θα δοθεί μέσω του νέου ανανεωμένου επίσημου site της ΠΑΕ. Μέχρι τότε όμως η ευκαιρία ανανέωσης ή η αγορά εισιτηρίου διαρκείας δίνεται σε όλους σε συνεργασία με την Tickethour. Πιο συγκεκριμένα μέχρι να «βγει στον αέρα το νέο site της ΠΑΕ, οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να αγοράζουν τα διαρκείας τους μέσω της διεύθυνσης
http://buy.tickethour.com/arisfc-ww
Ενημερωτικά ο κάθε φίλαθλος θα μπορεί:
1. Να αγοράζει νέο διαρκείας χρησιμοποιώντας τρόπους αγοράς είτε την Καλύτερη Διαθέσιμη είτε την Επιλογή Θέση.
2. Να ανανεώνει το διαρκείας του, όπου θα του βγαίνει η νέα θέση (αρίθμηση) και η αντίστοιχη τιμή/ buyer type (κατηγορία πελάτη).
3. Ένας που θέλει να ανανεώσει και είναι μέλος της Λέσχης, θα του ζητηθεί να βάλει την παλαιά θέση (διαδικασία ανανέωσης) και τον αριθμό κάρτας λέσχης. Εφόσον είναι έγκυρα, θα του βγάζει buyer type ΛΕΣΧΗ και προχωράει κανονικά στην ανανέωση.
4. Κάποιος που θέλει νέα αγορά διαρκείας και είναι μέλος της λέσχης, θα μπορεί να πάρει buyer type ΛΕΣΧΗ μόνο μέσω της διαδικασίας Καλύτερη Διαθέσιμη. Δεν θα μπορεί μέσω Επιλογή Θέσης να πάρει έκπτωση για την Λέσχη. Απαραίτητη διευκρίνιση ότι όσοι υπάγονται σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να προσέρχονται στο ARIS MOBILE για να διαλέξουν άλλη θέση, εφόσον δεν τους ικανοποιεί αυτή που θα τους δίνεται από το σύστημα που πάντα προτείνει την καλύτερη διαθέσιμη.
5. Διάθεση εισιτηρίων διαρκείας πραγματοποιείται και από το site της Tickethour (www.tickethour.gr) μόνο όμως για νέα διαρκείας, μόνο σε κανονικό buyer type (δηλαδή ούτε ανανέωση, ούτε Λέσχη).
Για περισσότερες πληροφορίες-διευκρινήσεις τηλ. 2310 318463.

Δεν υπάρχουν σχόλια: