Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Εμπλοκή Ντε Ρόσι στα στημένα ματς;

Ο σούπερ σταρ της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι φέρεται να εμπλέκεται στο νέο σκάνδαλο με στημένα παιχνίδια που συγκλονίζει το ιταλικό ποδόσφαιρο. Προσυνεννοημένο Over στο Τζένοα-Ρόμα (4-3, 20/2);

Εμπλοκή Ντε Ρόσι στα στημένα ματς;
Το σκάνδαλο "Last Bet" όπως αποκαλείται βρίσκεται στα πρώτα επεισόδια αναφορικά με την προσπάθεια εξάρθρωσης των μελών του παράνομου συνδέσμου. Μετά τον πρώην παίκτη του Ηρακλή Μπέπε Σινιόρι που βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα, ήρθε να προστεθεί και ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι.
Σύμφωνα με τον γκολκίπερ της Μπενεβέντο, Μάρκο Παολόνι που θεωρείται από τα κορυφαία στελέχη του κυκλώματος είχε τηλεφωνικές συνομιλίες με τον διεθνή άσο της Ρόμα.
Μάλιστα ο Παολόνι, εξέφραζε τη σιγουριά του σε ανθρώπους του κύκλου του, πως η αναμέτρηση Τζένοα-Ρόμα θα λήξει Over, κάτι που πράγματι επιβεβαιώθηκε, καθώς οι Γενοβέζοι επιβλήθηκαν 4-3 (20 Φεβρουαρίου).
Πηγή της διαρροής σύμφωνα με τον Παολόνι ήταν ο Ντε Ρόσι, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στον συγκεκριμένο αγώνα λόγω τιμωρίας!
Μέχρι στιγμής ο 27χρονος μέσος δεν έχει κληθεί από τις ιταλικές αρχές προκειμένου να δώσεις εξηγήσεις κάτι που όμως αναμένεται να συμβεί τις επόμενες μέρες. Δεν αποκλείεται να προσέλθουν προκειμένου να καταθέσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές της Serie A.
Πηγή: Sport24.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: