Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Τζώρτζογλου: «Δεν θα ισχύσει η αδειοδότηση»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου που αναφέρθηκε στη σημερινή συνέλευση της ΕΠΟ στις απειλές προς το πρόσωπο του, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».
Μεταξύ άλλων ο κ. Τζώρτζογλου υπογράμμισε: «Ο κ. Πιλάβιος δεν νομιμοποιείται να μιλάει για τη βία όταν μέσα στα γραφεία της ΕΠΟ μου επιτέθηκε ο κύριος Μπέος και τότε όχι μόνο δεν πήρε θέση, αλλά του κέρασε και καφέ. Στηρίζω αυτό που είπα σε ντοκουμέντα που όλη η Ελλάδα ξέρει. Τις κασέτες τις άκουσε όλη η Ελλάδα, τους φακέλους τους έστειλε η UEFA που κυριαρχεί το όνομα του Μπέου, στη Λάρισα ξέρουμε τι έκανε, ξέρουμε επίσης πως αποκάλεσε τους Παναθηναϊκούς και τους ΑΕΚτσήδες. Είχα την υποχρέωση στον εαυτό μου να πω την αλήθεια. Σας δίνω το λόγο της τιμής μου πως όποτε πηγαίνω σε συνέλευση της ΕΠΟ, τα τέσσερα παιδιά μου φοβούνται για το αν γυρίζω σπίτι. Άλλωστε ούτε ο Πιλάβιος διέψευσε τα όσα είπα, γιατί τα ξέρει.
Θεωρώ πως ο διάλογος που προανήγγειλε ο κ. Πιλάβιος, θα μπορούσε να έχει γίνει από την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά τότε ο πρόεδρος της ΕΠΟ απουσίαζε στο εξωτερικό. Τότε φρόντισε να κάνει δημόσιες σχέσεις, ενώ την ίδια ώρα καιγόταν η Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο. Δεν είναι σοβαρή απόφαση να κλείνουμε την ΕΠΟ επειδή υπάρχουν προβλήματα. Όταν ένα καράβι βρίσκεται σε τρικυμία, το βυθίζουμε; Είμαστε για γέλια και για κλάματα, δυστυχώς πιάσαμε πάτο.
Δεν πιστεύω πλέον ότι θα ισχύσει καμία προκήρυξη με πρώτη και καλύτερη αυτή των πλέι-οφ της Β’ Εθνικής, τα οποία εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να γίνου, αφού υπάρχει αναστολή ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων για 15 μέρες. Το συμπέρασμα είναι ότι δεν θα υπάρξουν πλέι-οφ, καθώς τα συμβόλαια των παικτών τελειώνουν στις 30 Ιουνίου. Αυτό που προβλέπω εγώ είναι πως θα υπάρξει πλήρης αναδιάρθρωση των εθνικών πρωταθλημάτων. Δεν πιστεύω πως θα μείνουν 16 ομάδες στην Α’ Εθνική. Ο Λεβαδειακός για παράδειγμα τι θα του πει κανείς, πως δεν μπορεί να παίξει στα πλέι-οφ; Υπάρχει τεράστιο μπέρδεμα, ο Θεός να βάλει το χέρι του.
Προσωπικά έκανα πρόταση στη συνέλευση το πρωτάθλημα να γίνεται σαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, δηλαδή ανά τέσσερα χρόνια. Όσο δεν υπάρχει ισονομία και αντί γι’ αυτήν υπάρχει αδικία, τότε αυτά θα συμβαίνουν. Είδαμε να την πληρώνουν Ηρακλής και ΟΦΗ, αντί για άλλους που επίσης έπρεπε να πληρώσουν. Αίσθηση μου είναι πως δεν θα ισχύσει φέτος η αδειοδότηση, εκτός των ομάδων που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκες διοργανώσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: