Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Κάτι …τρέχει με Μπαρτσελόνα-Αγκουέρο!

Ο ίδιος ο Αγκουέρο το είπε ξεκάθαρα. «Η απόφαση μου είναι να φύγω από την Ατλέτικο και να συνεχίσω την καριέρα μου σε άλλο ισπανικό σύλλογο». Όπου ισπανικός σύλλογος, βάλτε Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ Μαδρίτης. Τα τελευταίες 24ωρα οι εξελίξεις είναι πολλές όσον αφορά την περίπτωση του «Κουν». Άλλοι τον στέλνουν στην Ρεάλ Μαδρίτης   και άλλοι στην Μπαρτσελόνα…

Για την «βασίλισσα», τα πράγματα είναι λίγο πολύ γνωστά. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έχει στους πρώτους μεταγραφικούς στόχους τον Αργεντινό επιθετικό και είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει. Το μεγαλύτερο εμπόδιο πάντως που έχουν οι «Μερένγκες» είναι η Ατλέτικο. Οι «Ροχιμπλάνκος» έχουν ξεκαθαρίσει πως είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν τον ποδοσφαιριστή σε οποιαδήποτε ομάδα, όχι όμως στην μισητή Ρεάλ, καθώς φοβούνται τις αντιδράσεις στο «Καλντερόν». Έτσι, οι Μαδριλένοι τις τελευταίες ώρες έχουν ξεκινήσει έναν αγώνα …σπρώχνοντας τον Αγκουέρο στο «Καμπ Νου».

Τα παραπάνω έρχεται να επιβεβαιώσει το ξαφνικό ραντεβού της Μπαρτσελόνα με τον αθλητικό διευθυντή της Ατλέτικο, Χοσέ Λουίς Καμινέρο. Οι δύο πλευρές όπως αναφέρει τόσο η «Marca» όσο και η «Sport» μίλησαν για αρκετούς ποδοσφαιριστές αλλά και για τον Αγκουέρο και το ενδεχόμενο να φορέσει τα «Μπλαουγκράνα». Από εκεί και πέρα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο «Κουν» είναι μια δύσκολη περίπτωση για την «Μπάρτσα», καθώς από την μια οι Καταλανοί είναι σχεδόν αδύνατο να ικανοποιήσουν τις οικονομικές απαιτήσεις των «Ροχιμπλάνκος» (ζητάνε 45 εκ. ευρώ)… και από την άλλη ο Γκουαρντιόλα φαίνεται να έχει θέσει άλλες προτεραιότητες.

Όσο για τα υπόλοιπα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι ; Αυτά είναι των Μπογιαν Κρκιτς, Σοριάνο, Τιάγκο και Κειτά οι οποίοι βρίσκονται στο στόχαστρο της Ατλέτικο. Δεν αποκλείεται πάντως οι τέσσερις παραπάνω ποδοσφαιριστές να παίξουν τον δικό τους ρόλο στο «πάρε δώσε» της Ατλέτικο με την Μπαρτσελόνα, για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Αγκουέρο στο «Καμπ Νου».



Τόρες: Ο Αγκουέρο δεν ξέρει τι πάει να πει να αφήνεις την Aτλέτικο για την Ρεάλ!

Για όλο αυτό το θέμα που έχει προκύψει με τον Σέρχιο Αγκουέρο τοποθετήθηκε και ο Φερνάντο Τόρες. Ο πρώην αρχηγός της Ατλέτικο Μαδρίτης που άφησε το «Καλντερόν» για την Λίβερπουλ και πλέον αγωνίζεται στην Τσέλσι, είπε: «Ίσως το σφάλμα να είναι δικό μου, που δεν κατάφερα να μεταδώσω στον Αγκουέρο τι σημαίνει να αφήνεις την Ατλέτικο για την Ρεάλ. Είναι φυσιολογικό πάντως οι μεγάλοι παίκτες να θέλουν να αγωνίζονται στις καλύτερες ομάδες».The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: