Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Επίθεση Τζώρτζογλου σε Πιλάβιο-Μπέο

«Άστραψε και βρόντηξε» ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου στη διάρκεια της ΓΣ της ΕΠΟ. Είχε έντονο διάλογο με τον Σοφοκλή Πιλάβιο ενώ έκανε ευθεία επίθεση στον απόντα- εκείνη τη στιγμή-Αχιλλέα Μπέο. 


«Μη ψάχνετε στη Κρήτη να  βρείτε αυτούς που σας απειλούν» , ξεκίνησε την ομιλία του, με αποδέκτη τον Σοφοκλή Πιλάβιο ο Νίκος Τζώρτζογλου για να  ακολουθήσει ο εξής, απίστευτος, διάλογος:

Τζώτζογλου:  «Πέρυσι είχα έρθει εδώ να μιλήσω και ο Αχιλλέας Μπέος με περίμενε με 4 μπράβους.  Το ίδιο έγινε φέτος και έξω από το γραφείο σας...» 

Πιλάβιος: «Τον είδα και σας χώρισα!» 

Τζώρτζογλου: «Και το κεράσατε καφέ; Εγώ δεν παιδιά;;; Κάθε φορά που πάω στην ΕΠΟ τα 4 παιδιά μου αγωνιούν αν θα γυρίσω! Αυτοί που μιλούν για απειλές ας δούν ότι, από τους 40 φακέλους της ΟΥΕΦΑ,  στους μισούς  είναι μέσα!»


Στο σημείο, εκείνο, τον ... απολαυστικό διάλογο διέκοψε μέλος κάποιος Ενωσης, ονόματι. Μπατσιάκας ο οποίος είπε ότι  δεν είναι σωστό να γίνεται λόγος για τον Μπέο την ώρα που ο τελευταίος απουσιάζει για να απαντήσει ο Νίκος Τζώρτζογλου: 

«Σε λίγο θα έρθει! Ολοι σας ξέρετε τι κάνει και γιατί είναι στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Μπέος.  Απειλεί τους  ποδοσφαιριστές, τις ομάδες ... θυμόσαστε τι έκανε στη Λάρισα, στον Παναθηναϊκό που τους είπε σας  «γ... όπου και σας βρίσκω» , στην ΑΕΚ, ξέρετε τι λέει στους διαιτητές.... Και όμως τον ψήφισαν και τον έστειλαν και στην ΕΠΟ. Ισως του χρόνου τέτοια ημέρα τον δούμε και στο προεδρικό Μέγαρο... »


Στη συνέχεια  ο κος Τζώρτζογλου αναφέρθηκε στο θέμα του ΟΦΗ:

«Ισως  η ΕΠΟ κλείσει νωρίτερα γιατί η δικαστική απόφαση  για τον ΟΦΗ θα αποδείξει ότι η ομάδα έχει δίκαιο. Ο ΟΦΗ «πλέρωσε» και έπρεπε να πάρει την άδεια. Καθυστερημένα αλλά «πλέρωσε» 

Στο σημείο αυτό  συνεχίστηκε ο ωραίος διάλογος με τον Σοφοκλή Πιλάβιο:

Τζώρτζογλου: «Καίγεται η Ελλάδα και ο κος Πιλάβιος είναι 10 ημέρες στο εξωτερικό» 

Πιλάβιος: Δεν ήμουν 10 ημέρες, αλλά μια εβδομάδα. Και μήπως να γίνονται και διεθνείς σχέσεις;»

Τζώρτζογλου: «Καίγεται το ποδόσφαιρο και εσείς κάνατε διεθνείς  σχέσεις; Δεν έχουν αρχίσει τα πλέι οφ της Β εθνικής. Να κάνω και μια πρόταση: Γιατί δηλαδή το πρωτάθλημα πρέπει να  διαρκεί ένα χρόνο; Κορόιδα είναι αυτοί που κάνουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες , που τους κάνουν ανά 4 χρόνια; 

Δεν ανέχομαι σαν Κρητικός να «φωτογραφίζεται το νησί μου για τις απειλές. Οταν, πριν από καιρό με επιστολή μου στην ΕΠΟ είχα καταγγείλει απειλές ο κος Πιλάβιος, βγήκε έξω από το γραφείο. Δεν νομιμοποιείσθε να μιλάτε για βία όταν στον τελικό του Κυπέλλου, κινδύνευσαν παιδιά, ποδοσφαιριστές φίλαθλοι... μάρκαραν τους επιθετικούς του Ατρόμητου και άρπαζαν τα σημαιάκια των βοηθών σηκώνοντάς τα στον αέρα... Δεν τελείωσε αυτό το ματς και το ξέρετε! Και μετά ανάψατε και βεγγαλικά για να το γιορτάσετε...» 

Δεν υπάρχουν σχόλια: