Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

F1: Στις 30 Οκτωβρίου το GP του Μπαχρέιν!!

Κανονικά θα διεξαχθεί φέτος το γκραν πρι του Μπαχρέιν, το οποίο αναβλήθηκε τον Μάρτιο, λόγω της αναταραχής που επικρατούσε στο κρατίδιο του Περσικού Κόλπου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA). Ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν προγραμματισμένο να λάβει χώρα στις 13 Μαρτίου και με αυτόν επρόκειτο να ανοίξει η «αυλαία» του φετινού πρωταθλήματος της Φόρμουλα Ένα. Η FIA γνωστοποίησε ότι το γκραν πρι του Μπαχρέιν θα λάβει χώρα στις 30 Οκτωβρίου, ημερομηνία κατά την οποία ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο αγώνας στην Ινδία. Μετά την εξέλιξη αυτή, το ινδικό γκραν πρι μετατίθεται για το τέλος της σεζόν, χωρίς να έχει οριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία, ωστόσο είναι πιθανό να διεξαχθεί στις 4 ή στις 11 Δεκεμβρίου.
Ο πρόεδρος της Διεθνούς Πίστας του Μπαχρέιν, Ζαγέντ Ρ. Αλζαγιανί, ευχαρίστησε τη FIA και τον εμπορικό διευθυντή της Φόρμουλα Ένα, Μπέρνι Έκλστοουν, για την απόφαση αυτή, ύστερα από τη σχετική ψηφοφορία του Παγκοσμίου Συμβουλίου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της FIA, που έλαβε χώρα στην Βαρκελόνη.
«Εκ μέρους του Μπαχρέιν, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον (εμπορικό διευθυντή της Φόρμουλα Ένα) Μπέρνι Έκλστοουν, τον (πρόεδρο της FIA) Ζαν Τοντ και τη FIA και την υπόλοιπη κοινότητα του μηχανοκίνητου αθλητισμού για την στήριξη και την κατανόηση που μας έδειξαν αυτή τη χρονιά» τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: