Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Γραμμένος: «Φτάνει πια η υποκρισία…»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας Βαγγέλης Γραμμένος φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» προκειμένου να σχολιάσει τη σημερινή απόφαση της ΕΠΟ για προσωρινή αναστολή όλων των δραστηριοτήτων για 10-15 ημέρες.
Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ υπογράμμισε: «Η απόφαση είναι γνωστή πλέον και αφορά την αναστολή δραστηριοτήτων για 10 έως 15 ημέρες, για την οποία τάχθηκε υπέρ η συντριπτική πλειοψηφία των Ενώσεων. Θεωρώ προσωπικά πως είναι κάτι που έπρεπε να γίνει, γιατί το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να προχωρήσει με όλα αυτά που συμβαίνουν. Όλα αυτά τα θέματα πρέπει να τεθούν επί τάπητος. Εμείς προσωπικά (σ.σ. ως Ένωση Μακεδονίας) προτείναμε άνοιγμα των φακέλων και εκ νέου εξέταση τους.
Στο χρονικό διάστημα αυτό θα τεθεί θέμα για το αν η Λίγκα πραγματικά επιζητεί να υπάρχει αυτό το σύστημα αδειοδότησης, κάτι που βέβαια είναι επιβεβλημένο από την UEFA. Πρέπει να καθίσουν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι και να αναζητηθεί μια λύση για τη βία που υπάρχει στα γήπεδα. Παρατηρούμε απίστευτα πράγματα, ασφαλώς έτσι δεν μπορεί να ξεκινήσει πρωτάθλημα.
Κάποιος όμως πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά. Όλοι όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση πρέπει να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, όχι όμως για συζητήσεις, αλλά για αποφάσεις. Αυτό που επιζητείται κυρίως κατά τη γνώμη μου είναι η ισονομία. Για παράδειγμα έχω διαφωνήσει από την πρώτη στιγμή με την ποινή που επιβλήθηκε στον Ηρακλή για τη φερόμενη ως πλαστή φορολογική ενημερότητα, όπου τιμωρήθηκε για δυσφήμιση του ποδοσφαίρου.
Η πρόθεση του κυρίου Πιλάβιου φαίνεται να είναι καλή και να τον απασχολεί το καλό του ποδοσφαίρου μας, αλλά πλέον με αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν, δεν μπορούμε να επενδύσουμε μόνο στις καλές προθέσεις, αυτό είναι κάτι που δεν μετράει. Φτάνει πια η υποκρισία. Από όλους…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: