Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

«Με τιμά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ»

vitolo_aris.jpgΟ Βίκτορ Βιτόλο είναι ο διακαής πόθος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για την μεσαία γραμμή. Ο Ισπανός μέσος μίλησε για το ενδιαφέρον του δικεφάλου, το οποίο θεωρεί τιμή, αλλά προς το παρόν έχει βάλει ως προτεραιότητα την ελευθερία του από την Σανταντέρ.


Αναλυτικά όσα δήλωσε στην «Εξέδρα» για το μέλλον του:
«Αυτό που επιθυμώ είναι να μείνω ελεύθερος, αυτή είναι η προτεραιότητα μου και επιπλέον θέλω να πάρω τα χρήματα που μου οφείλονται. Είμαι επαγγελματίας και παίζω για τα χρήματα, που βοηθάνε εμένα και την οικογένεια μου να ζήσουμε καλύτερα. Δεν πρόκειται να χαρίσω τα λεφτά στην Σανταντέρ, γιατί δεν με σεβάστηκαν ούτε ως άνθρωπο ούτε ως ποδοσφαιριστή. Αν δεν τα βρούμε με τη διοίκηση της ομάδας και χρειαστεί να τηρήσω το συμβόλαιο μου, που ισχύει για ένα ακόμη χρόνο, θα το κάνω. Ωστόσο αν γίνει αυτό και εγώ από τον Ιανουάριο θα μπορώ βάσει κανονισμών, να συζητήσω με άλλες ομάδες.
Αυτή τη στιγμή είμαι σε διακοπές και κανονικά πρέπει να ενσωματωθώ στην προετοιμασία της Σανταντέρ περίπου στις 15 Ιουλίου. Αυτό, βέβαια δεν το έμαθα επίσημα από την ομάδα αλλά από παλιούς συμπαίκτες μου. Αυτό που περιμένω τόσο εγώ όσο και ο μάνατζερ μου, που θεωρεί ότι θα υπάρχει θετική εξέλιξη, είναι να τοποθετηθεί ο πρόεδρος όσον αφορά το θέμα μου».

Για τον ΠΑΟΚ:
«Αναμφίβολα ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή επιλογή για κάθε ποδοσφαιριστή. Ξεκαθαρίζω, όμως, πως βάσει κανονισμών δεν μπορώ να υπογράψω κανένα συμβόλαιο ή προσύμφωνο από τη στιγμή που δεσμεύομαι ήδη με ένα. Με τιμά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ γιατί φαίνεται ότι αναγνωρίζεται η δουλειά και η προσπάθεια που κάνω εντός των αγωνιστικών χώρων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: