Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Συμφώνησε και παρουσιάζεται ο Γκόμες


Ο Ρομπέρτο Μάριο Κάρλος Γκόμεζ είναι ο νέος προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Οριστικά νέος προπονητής του Αστέρα Τρίπολης θα είναι ο Ρομπέρτο Μάριο Κάρλος Γκόμες. Η διοίκηση της ομάδας της Αρκαδίας, αρχικά είχε ανακοινώσει την κατ' αρχήν συμφωνία μαζί του, όμως την Τρίτη γνωστοποίησε ότι την Τετάρτη θα γίνει η παρουσίασή του.

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Την Τετάρτη 17 Ιουνίου στις 6 μ.μ. η διοίκηση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης θα παρουσιάσει το νέο προπονητή της ομάδας Ρομπέρτο Μάριο Κάρλος Γκόμες στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου".

Από κει και πέρα, η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Μάουρο Μιλάνο. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχίσει την συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή Μάουρο Μιλάνο και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Κλιμάκιο της Σούπερ Λιγκ, της Forthnet και του ΣΚΑΙ επισκέφθηκε την Τρίτη το γήπεδο του Αστέρα, προκειμένου να δει τους χώρους, τον εξοπλισμό και τις υπηρεσίες προς τα συνεργαζόμενα τηλεοπτικά κανάλια. Επικεφαλείς του κλιμακίου ήταν οι: Μιχάλης Αναγνώστου (Σούπερ Λιγκ), Γιώργος Γκόλτσιος (Forthnet) και Σπύρος Στουφής (ΣΚΑΙ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: