Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Έτοιμοι για όλα...



Ο Τζιμπρίλ Σισέ Η υπόθεση Κρουζ μοιάζει να χαλάει. Και λέμε μοιάζει, επειδή οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή παρά τις εξωφρενικές απαιτήσεις τους για την μεταγραφή του παίκτη στον Παναθηναϊκό, τόνιζαν τα ξημερώματα της Τρίτης ότι η διαφορά στο οικονομικό είναι μικρή και ίσως γεφυρωθεί το χάσμα.

Ασφαλώς, όταν μιλάμε για 1,5 εκ. ευρώ διαφορά ετησίως για τον παίκτη συν τα 2 εκ. μπόνους που θέλουν οι μάνατζερ, φαντάζει δύσκολο να υπάρξει σημείο επαφής, εκτός αν πέσουν αρκετά οι απαιτήσεις της πλευράς του Αργεντινού. Την Τρίτη αναμένεται να γίνει νέο ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές και να τελειώσει οριστικά η ιστορία.

Κι επειδή το... ναυάγιο στην ιστορία του 35χρονου στράικερ είναι πολύ πιθανό όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, στον Παναθηναϊκό ήδη στρέφονται και σε άλλες περιπτώσεις. Όπως φαίνεται πρώτος στόχος είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ως αντί-Κρουζ.

Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένη η επιθυμία των «πράσινων» να πάρουν και δεύτερο κυνηγό. Μπομπό, Μπάριος, Αντούριθ, Σαντ και Λεβαντόφσκι, είναι επίσης περιπτώσεις που ίσως απασχολήσουν.

Συμφωνία για Μέλμπεργκ (;)
Την ίδια ώρα, η κωλυσιεργία που παρατηρείται στην υπόθεση του Πουιγκρενιέ μόνο τυχαία δεν είναι. Πολύ απλά ο Παναθηναϊκός προσπαθήσει να «κλείσει» κάτι καλύτερο από τον Γάλλο. Ο... εκλεκτός λοιπόν, ίσως να είναι ο Όλοφ Μέλμπεργκ! Ο παίκτης δεδομένα έχει απασχολήσει το «τριφύλλι». Οι Ιταλοί όμως προχωρούν την υπόθεση λίγο παρακάτω.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με τη Γιουβέντους σε ένα ποσό της τάξης των 3,5 εκ. ευρώ και το μόνο που απομένει είναι να συμφωνήσει και με τον ποδοσφαιριστή. Όπως λένε οι Ιταλοί, η πρόταση στον Σουηδό θα είναι 2 εκ. ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: