Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Τελειώνει και του Νασούτι

Οι οπαδοί του Αρη αποθέωσαν τον ναφτί και τη σύζυγό του O δανεισμός του Κριστιάν Νασούτι αναμένεται να ολοκληρωθεί ακόμη και εντός της ημέρας. Ο Αργεντίνος αμυντικός θα παραχωρηθεί στους κίτρινους από τη Ρίβερ Πλέιτ για ένα χρόνο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αργεντίνικη ομάδα θα απαντήσει τη Δευτέρα στον Αρη κάτι που θα ανοίξει το δρόμο για να ανακοινωθεί η απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Επίσης, μετά τους Κουλουχέρη και Πρίττα, επανεξετάζεται η περίπτωση της ανανέωσης με τον Κρίστι Βανγκέλι αφού η πρώτη επαφή οδήγησε σε αδιέξοδο. Τέλος, ο Αρης παρακολουθεί την πορεία της υπόθεσης του Μαρκές στον Ηρακλή και εφόσον μείνει ελεύθερος, θα προχωρήσει σε επαφές για να τον αποκτήσει.

Αποθέωσαν τον Ναφτί και τη... γυναίκα του!
Μια ώρα παραπάνω κράτησε στο αεροδρόμιο Μακεδονία τους 400 οπαδούς του Αρη που έσπευσαν να τον υποδεχθούν, ο Μεχντί Ναφτί. Ο Γαλλοτυνήσιος έφτασε με μία ώρα καθυστέρηση στο αεροδρόμιο Μακεδονία και εκεί τον περίμεναν για να τον υποδεχθούν με συνθήματα, οπαδοί του ’ρη, όπως γίνεται συνήθως σε κάθε άφιξη νέου ποδοσφαιριστή για την ομάδα τους.

"Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή, είναι τρέλα. Μου αρέσει ήδη που ήρθα και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο. Ο Αρης είναι ομάδα με μεγάλους στόχους και θα προσπαθήσω να τη βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις", δήλωσε ο Ναφτί που συμφώνησε με τους «κίτρινους» για τα επόμενα δύο χρόνια. Η κα Ναφτί έκλεψε την παράσταση. Πανέμορφη και εντυπωσιακή, συνόδευε τον σύζυγό της που θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψει τα οριστικά συμβόλαια.

Ο Σεμπάστιαν Αμπρέου αναμένεται την ερχόμενη Δευτέρα και η υποδοχή του στο αεροδρόμιο Μακεδονία θα είναι πολύ πιο εντυπωσιακή. Ο Ουρουγουανός έγινε αιτία για να εκτοξευθούν τα εισιτήρια διαρκείας πάνω από τις τέσσερις χιλιάδες, μέσα σε λίγες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: