Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Στην Κομοτηνή Τζόκιτς, Αρσενίεβιτς


Το σήμα του Πανθρακικού Στην Κομοτηνή βρίσκονται οι δύο Σέρβοι παίκτες, Τζόκιτς και Αρσενίεβιτς, με τους οποίους έχει έρθει σε συμφωνία η διοίκηση του Πανθρακικού. Το μόνο που απομένει, είναι να περάσουν με επιτυχία της ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά, τότε θα υπογράψουν τα συμβόλαιά τους.

Η ανακοίνωση της διοίκησης άλλωστε τονίζει: "Από χθες το βράδυ βρίσκονται στην Κομοτηνή ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός Ζέλικο Τζόκιτς και ο συμπατριώτης του μεσοεπιθετικός Φιλίπ Αρσενίεβιτς. Οι δύο παίκτες, που αγωνίζονταν στη Γιαβόρ, συζήτησαν με τους διοικούντες, θα κάνουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αύριο θα υπογράψουν τα συμβόλαιά τους".

Από κει και πέρα, το θέμα του Γιάννη Χλωρού συνεχίζει να απασχολεί την διοίκηση. Ο Ιλιε Ντουμιτρέσκου που γνωρίζει τον παίκτη από την κοινή τους θητεία στο Αιγάλεω, έχει εισηγηθεί την απόκτησή του και τις επόμενες ημέρες αναμένονται οι εξελίξεις.

Στο μεταξύ, αυξημένη είναι η ζήτηση των εισιτηρίων διαρκείας και καθημερινά διατίθενται όλο και περισσότερα. Μέχρι τώρα έχουν δοθεί περίπου 1000, όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Πανθρακικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: