Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

HΡΑΚΛΗΣ:ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΠΕΝΖΑ-ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ.


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης


Πολλά ανοιχτά μέτοπα στο θέμα των μεταγραφών.Εχθές αναπτύχθηκε έντονη φημολογία για το όνομα του διθνή Βέλγου επιθετικού Εμίλ Μπενζά,ένας παίκτης ο οποίος έχει καλό όνομα στον ευρωπαϊκό χώρο και αν αποκτηθεί θα πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση.Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του Εμίλ Μπενζά. !Εκτός από την περίπτωση του Μπενζά ο Ηρακλής κοιτάει και περιπτώσεις παικτών σε άμυνα και στο χώρο του κέντρου.Σύμφωνα με πληροφορίες ο προπονητής του Ηρακλή Ολεγκ Προτάσοφ θέλει τον σεντερ μπακ απο Στεάουα Γκιονέα, η έναν Αργεντίνο που εξετάζεται σοβαρα η περίπτωση του για την θέση της άμυνας που φένονται να είναι ως επικρατέστερες λύσεις.Οσο αναφορά το θέμα του Τούμα,σύμφωνα με δημοσίευμα(Express.de) ο παίκτης της Γκλάνμπαχ αναμένεται να μήνει ελεύθερος κι τότε ο Ηρακλής θα κινηθεί για την απόκτηση του.Σε αναμονή για τις μεταγραφικές κινήσεις που πολλές απ'αυτές είναι σε προχωρημένο στάδιο.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΝΖΑ

WHO IS WHO EMILE MPENZA

ΣΥΜ-ΓΚΟΛ

1995-1996 K.V. Kortrijk 32-5

1996-1997 R.E. Mouscron 31-12

1997-1999 Standard Liège 46-20

2000-2003 FC Schalke 04 79-28

2003-2004 Standard Liège 28-21

2004-2006 Hamburger SV 36-5

2006-2007 Al Rayyan 19-9

2007-2008 Manchester City 25-5

2008-Plymouth Argyle 9-2

Συνέντευξη Τύπου

Τελικά την Πέμπτη και ώρα 13:00 θα γίνει η συνέντευξη τύπου της ΠΑΕ Ηρακλής όπου θα συζητηθούνε πάρα πολλά θέματα και θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.Στην συνέντευξη τύπυ δεν αποκλείεται να ανακοινωθούνε παίκτες,νέα μέλη στο Δ.Σ της ΠΑΕ,χορηγοί και ίσως και κάποια φιλικά παιχνίδια.

Ψίθυροι-Ψίθυροι

*Ο Μπενζά πολύ καλός επιθετικός,αν έρθει θα πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση.

*Οι δυο παίκτες που θα αρχίσουν την προετοιμασία πιο νωρίς λόγο των κακών εργομετρικών είναι ο Κοβαλέφσκι-Επστέιν και θαακολουθήσουν και μερικοί ακόμα.Το θέμα και των δυο προαναφερόμενων εκτός από τα εργομετρικά δεν αποκλείεται να γίνει πρόταση και για ανανώση συμβολαίων.

*Ο Ηρακλής πρέπει να αρχίσει να ''ρολάρει''για μεταγραφές γιατί οι ημέρες περνάνε.Την Πέμπτη στην συνέντευξη τύπου μπορεί να ανακοινωθούν παίκτες η παίκτης.

*Πολύ καλή περίπτωση και ο Τούμα μακάρι να έρθει θα πρόκειται για παίκτη ο οποίος μπορεί και να σκοράρει και να βοηθήσει τους επιθετικούς,δεν είναι τυχαίο οτι με την φανέλα της Τβέντε έκανε 74 συμμετοχές και 18 γκόλ(και Τσάμπιονς Λινγκ προκριματικά).

*Η αύξηση των εσόδων είναι και αυτός ένας μεγάλος στόχος.Στο κυνήγι χορηγιών ο Ηρακλής ψάχνεται εδω και αρκετό καιρό και δεν αποκλείεται την Πέμπτη να ανακοινωθούνε και χορηγοί.

*Το θέμα Μάρκες έχει κουράσει αφάνταστα τον κόσμο του Ηρακλή.Ο παίκτης περιμένει τα 70.000 ευρώ για να μήνει ελεύθερος και δεν αποκλείεται να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού η σε συμπολίτισα!

*Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται, ο Νικολάε Ντίκα, ο οποίος «προσγειώθηκε» το μεσημέρι της Δευτέρας στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Ο 29χρονος Ρουμάνος μέσος θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής, για να ολοκληρωθεί και επίσημα ο δανεισμός του από την Κατάνια στον «Γηραιό», για τον επόμενο χρόνο.

*Η ανυσηχία του κόσμου αυξάνεται για την καθυστέρηση όχι μόνο των μεταγραφών αλα και πολλών ακόμα εκρεμοτήτων που αφορούν γήπεδο κ.α

*Το μπάσκετ κινήται σε ρυθμούς μεταγραφών και συζητήσεων.Εκει θέλει πράξεις και όχι λόγια για να είναι ο Ηρακλής εκει που ανήκει στην Α1!

*Στο βόλευ οι μεταγραφές είναι:Κραλ-Μπάρανεκ-Κάλα-Προύσαλης-Μπαπαλιούτας.Φέτος και πάλι ο Ηρακλής(όπως πάντα)έχει και τους τρείς στόχους(Πρωτάθλημα,Κύπελλο και το Συνομοσπονδίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: