Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Στον ΠΑΟΚ ο Ιγκνάσιο Γκαρσία

ignacio_garcia2.jpgΟ ΠΑΟΚ τον... χαβά του. Το μεταγραφικό πλάνο ακολουθείται πιστά και στον «δικέφαλο» έχουν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι από τις κινήσεις που δεν έχουν τελειωμό. Νέο πρόσωπο που βρίσκεται... καθ' οδόν για την Τούμπα είναι ο Ιγκνάσιο Γκαρσία, αδερφός του Νάτσο Γκαρσία του Άρη! Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τη Βολιβία ο διεθνής αμυντικός αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη τα επόμενα 24ωρα για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας. Επιβεβαιώνει την μεταγραφή ο μάνατζερ του παίκτη λέγοντας: «Είναι γεγονός».


Ο διεθνής Βολιβιανός αριστερός μπακ βρίσκεται πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τον αδερφό του Νάτσο Γκαρσία, ποδοσφαιριστή του Άρη, όπου σύμφωνα με δημοσιεύματα που προέρχονται από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής και όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποί του ο παίκτης έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση του «δικεφάλου» και θα αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη στις 5 Ιουλίου. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνει, αλλά και δεν διαψεύδει την είδηση αυτή.

«Τα έχουμε βρει σε όλα»


Όπως αναφέρει και η εφημερίδα «Patria» ο Γκαρσία θα πρέπει να θωερείται παίκτης του ΠΑΟΚ, με την ομάδα του να είναι ευχαριστημένη που ο παίκτης θα παραμείνει ως το τέλος της σεζόν (5 Ιουλίου). Μάλιστα, φιλοξενούνται και δηλώσεις του μάνατζερ του παίκτη, Σίλβιο Φοντάνα, ο οποίος αναφέρει:«Η μεταγραφή είναι γεγονός, αφού όλα έχουν επιλυθεί στον οικονομικό τομέα». Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή τελειώνει τον Δεκέμβριο, όμως οι Βολιβιανοί αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ πλήρωσε ένα μικρό ποσό για να τον εντάξει στο δυναμικό του από τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: