Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Πηλαδάκης: "Δύσκολα θα πάρουμε Ουμίτ Καράν"



Ο Πηλαδάκης στην εξέδρα του Αλκαζάρ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Ο πρόεδρος της Λάρισας, Κώστας Πηλαδάκης, με δηλώσεις του την Δευτέρα, αποκάλυψε ότι πολύ δύσκολα θα προχωρήσει η υπόθεση απόκτησης του Ουμίτ Καράν από την ομάδα του. Βασικός λόγος είναι οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις της Γαλατά, αλλά και τους ίδιου του Τούρκου επιθετικού.

"Ποτέ δεν είπαμε ότι έγινε συμφωνία. Υπήρξαν συζητήσεις και με την ομάδα και με τον παίκτη, αλλά το βλέπω πάρα πολύ δύσκολο να προχωρήσει, διότι έχουν υψηλές απαιτήσεις και η ομάδα και ο ποδοσφαιριστής. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι. Η Γαλατασαράι είναι μία ομάδα τεράστιου προϋπολογισμού σε μία χώρα εβδομήντα εκατομμυρίων ανθρώπων και εμείς, καλώς ή κακώς, γνωρίζουμε να είμαστε προσγειωμένοι στα μεγέθη μας. Ναι, θα κάνουμε υπερβάσεις, αλλά δεν θα κάνουμε τρέλες. Δεν υπάρχει συμφωνία και το βλέπω πολύ δύσκολο να προχωρήσει", είπε για το θέμα του Καράν στον "Αθήνα 9,84".

Στην συνέχεια αναφέρθηκε γενικά στην μεταγραφική πολιτική της ομάδας του: "Κινούμαστε για αρκετές θέσεις που μας έχει ζητήσει ο προπονητής. Ο τρόπος που λειτουργούμε εμείς και η τακτική είναι ότι ο πρόεδρος δεν κάνει τις μετεγγραφές. Πιθανότατα τις πληρώνει, αλλά δεν τις κάνει. Το τεχνικό μας επιτελείο έχει τον πλήρη λόγο στις αποφάσεις για τις μετεγγραφές και να δίνει το πράσινο φως στις θέσεις που έχει ζητήσει. Εχουμε ένα μειονέκτημα φέτος, ότι ξεκινάμε πολύ νωρίς τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις.

Αυτό σημαίνει ότι ξεκινάει η προετοιμασία πάρα πολύ νωρίς και οι παίκτες του βεληνεκούς που προσπαθούμε να φέρουμε στην ομάδα μας έχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις και το βλέπω δύσκολο να πάρουν απόφαση τόσο νωρίς. Δίνουν προτεραιότητα και σε άλλα πρωταθλήματα, σε ομάδες που παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Κι άλλες χρονιές θεωρούνταν πολύ δύσκολες κάποιες περιπτώσεις, αλλά βρίσκαμε τον τρόπο, τα μέσα και τη μέθοδο να τους πείσουμε να φορέσουν τη φανέλα μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: