Τρίτη, 16 Ιουνίου 2009

Ψιθυροι..........................

tΕίτε είναι ο Αϊμάρ, είτε κάποιος άλλος παίκτης ο ΠΑΟΚ θέλει να ρίξει... μια βόμβα στις μεταγραφές. Ακόμη και αν τον χειμώνα δεν του βγει στο... χόρτο. Ο λόγος είναι ότι στον «δικέφαλο του Βορρά» θέλουν να εκμεταλλευτούν την τρέλα του κόσμου με την ομάδα, στο θέμα των διαρκείας!Οι φήμες λένε ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια περίμενε ότι θα έχει μεγαλύτερο ρόλο στον μεταγραφικό σχεδιασμό, αλλά από την άλλη δεν πρόκειται να δημιουργήσει και κανένα ζήτημα. Πάντως του έχουν σφυρίξει ότι αν δεν γίνει... ντου από τους Αγγελόπουλους να μην περιμένει και πολλά.

Το γεγονός ότι ο Γκούμας παρουσιάζεται ως «πικραμένος» από την... διπλή πρόταση που του έγινε σαφώς και δεν το είδαν με καλό μάτι στον Παναθηναϊκό. Από την στιγμή που δεν είναι στα πλάνα του Τεν Κάτε μάλλον ως... θετική έκπληξη για τον διεθνή αμυντικό λογίζονται οι προτάσεις.

Στην ΑΕΚ μπορεί να λένε ότι παρακολουθούν την περίπτωση του Τζουλιάνο Σπαντάσιο, αλλά οι Ρουμάνοι της Ραπίντ Βουκουρεστίου μόνο τα γέλια δεν έβαλαν όταν το έμαθαν. Ξέρουν ότι στην ΑΕΚ δεν παίζει... μαρούλι και ο παίκτης πωλείται με 2 εκ. και πάνω.

Το γεγονός ότι ο Γλου έκανε το... deal του Παναιτωλικού με τον Σίνισα Γκόγκιτς άνοιξε στους Αγρινιώτες την όρεξη για κανένα ηχηρό όνομα. Ήδη τα... σενάρια που ακούγονται είναι πάρα πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: