Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Το επετειακό σήμα του Εργοτέλη

ergotelis_80xronia.jpgΤο επετειακό σήμα των 80 χρόνων της ομάδας (συμπληρώνονται σε περίπου ένα μήνα) παρουσίασε σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα του ο Εργοτέλης, θέλοντας να τιμήσει όλους όσους εργάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια για την άνοδο και την πρόοδο της ομάδας.



Αναλυτικά η ανακοίνωση της ηρακλειώτικης ΠΑΕ: «Ο Εργοτέλης συμπληρώνει σε λίγες μέρες (τέλος Ιουλίου) 80χρόνια ιστορίας. Με αίσθημα ευθύνης για τους ανθρώπους που πριν από 8 δεκαετίες δημιούργησαν το σύλλογο, αλλά και αναγνωρίζοντας την προσπάθεια όλων όσων πρόσφεραν όλα αυτά τα χρόνια από οποιαδήποτε θέση, έχουμε την τιμή να παρουσιάσουμε το επετειακό σήμα του Εργοτέλη, με το οποίο θα αγωνίζεται η ομάδα μας για τον επόμενο ένα χρόνο.

Η φετινή επέτειος και με γνώμονα την έντονη αθλητική, κοινωνική και πολιτική δραστηριότητα του συλλόγου μας, θα αποτελέσει την απαρχή για ακόμα μεγαλύτερη προσφορά σε όλους τους τομείς.

Ο Εργοτέλης μεγαλώνει και μαζί του μεγαλώνουν και οι δικές μας ευθύνες. Όλοι όσοι ανήκουμε στην οικογένεια του Εργοτέλη έχουμε την υποχρέωση να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο να υπηρετούμε ένα σύλλογο με ένδοξο παρελθόν, σπουδαίο παρόν και ακόμη δημιουργικότερο μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: