Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Στραματσόνι: «Εμείς τη δουλειά μας»


Στραματσόνι: «Εμείς τη δουλειά μας»

Αμηχανία επικράτησε στο Κορωπί την επόμενη του ντέρμπι που δεν έγινε, με τον Αντρέα Στραματσόνι να τονίζει στους παίκτες του ότι πρέπει να αφήσουν πίσω όσα έγιναν και να συνεχίσουν τη δουλειά.

Επηρεασμένοι από την αναβολή του ντέρμπι και όσα επακολούθησαν ήταν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στην χθεσινή προπόνηση, με τον Αντρέα Στραματσόνι να προσπαθεί να αλλάξει το κλίμα και να αναπτερώσει το ηθικό των παικτών.

Ο Ιταλός τεχνικός που δεν έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο του «τριφυλλιού», προσπάθησε να αποφορτίσει τους παίκτες του, τονίζοντας τους σύμφωνα με την εφημερίδα Goal, ότι θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους όσα έγιναν και να συνεχίσουν να δουλεύουν και να προετοιμάζονται για το επόμενο παιχνίδι.

«Αυτό που έγινε χθες είναι κάτι που δεν αφορά καθόλου το ποδοσφαιρικό τμήμα. Είναι κάτι που αφορά τη διοίκηση και τους ανθρώπους της ομάδας και τις ενέργειες που θα γίνουν από 'δω και πέρα. Θέλω να ηρεμήσετε. Να κοιτάξουμε αποκλειστικά τη δουλειά μας και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι μας» φέρεται να είπε ο Στραματσόνι στους παίκτες του.

Μάλιστα στην επόμενη προπόνηση (σήμερα έχει δοθεί ρεπό), αναμένεται ο Λεωνίδας Βόκολος να μιλήσει στους παίκτες, ξεκαθαρίζοντας τους ότι τα γεγονότα δεν αλλάζουν κάτι, όσον αφορά την ομαλή λειτουργία της ομάδας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: